×

3+1 Must Have προϊόντα Eva Intima για φέτος το καλοκαίρι

Συντάχθηκε:  09/07/2024, από , Συντακτική Ομάδα
 Εκτιμώμενος Χρόνος Ανάγνωσης:  2m, 50s

Καλοκαίρι: η εποχή που οι περισσότερες λατρεύουμε στην Ελλάδα. Και δεν είναι λίγοι οι λόγοι. Ήλιος, θάλασσα, χαλάρωση και μεγαλύτερη ελευθερία είναι οι βασικότεροι εξ αυτών.

Ωστόσο, την περίοδο αυτή, ορισμένοι παράγοντες, μας καθιστούν πιο ευαίσθητες και ευάλωτες. Ζέστη, εφίδρωση, κολύμπι σε θάλασσες και πισίνες, χρήση συνθετικών και στενών ρούχων & εσωρούχων αποτελούν τέτοιους παράγοντες, που συνδέονται άμεσα με την ευαίσθητη περιοχή.

Έτσι, παρατηρούνται ενοχλήσεις, όπως: δυσάρεστη οσμή, απώλεια της άνεσης μας, ερεθισμοί, φλεγμονές, όπως κολπίτιδα, η ουρολοίμωξη και άλλες δυσμενείς καταστάσεις που οφείλονται σε βακτηρία ή μύκητες.

Έτσι, λοιπόν, αναρωτιόμαστε για το ποια είναι τα 3 + 1 must have προϊόντα για το νεσεσέρ των διακοπών ή την καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει! Ας τα ανακαλύψουμε παρακάτω!

 

Eva Intima Travel kit για κάθε σου στιγμή!

Μικρό και θαυματουργό: αν θα μπορούσε να περιγράψει κανείς το Eva Intima Travel Kit, είναι αυτή η φράση, καθώς αποτελεί την πρακτική επιλογή για εύκολη μεταφορά των προϊόντων Eva Intima Daily Wellness σε συσκευασίες μεγέθους ταξιδιού, χωρίς δυσκολίες. Το νεσεσέρ περιλαμβάνει:

  • 1 πολυσυσκευασία με μαλακά πανάκια pocket size Eva Intima Pocket Size Towelettes 10 τεμαχίων για τον άμεσο καθαρισμό και απόσμηση της ευαίσθητης περιοχής
  • 1 συσκευασία καθαριστικού αφρού χωρίς ξέβγαλμα Eva Intima Foaming Wash 50 ml για την άμεση απομάκρυνση οσμών και την προστασία από ερεθισμούς
  • 1 συσκευασία απαλού καθαριστικού υγρού Eva Intima Original 60 ml για τον καθημερινό καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής με τη χρήση νερού, κατάλληλο για όλες τις ηλικίες & τύπους δέρματος

Eva Intima Lactic

Το Eva Intima Lactic αποτελεί το «πασπαρτού» προϊόν για κάθε κατάσταση που μας κάνει να μη νιώθουμε άνετες. Πιο συγκεκριμένα, η σύνθεση με γαλακτικό οξύ και γλυκογόνο, συμβάλλει στην άμεση επαναφορά του κολπικού pH στη φυσιολογική όξινη τιμή του, ενισχύοντας ταυτόχρονα τη φυσιολογική χλωρίδα του κόλπου.

Παράλληλα, ανακουφίζει από συμπτώματα που οφείλονται σε μικροδιαταραχές στην περιοχή του κόλπου, όπως υπερεκκρίσεις, κνησμό, ερεθισμό & αίσθημα καύσου, ως αποτέλεσμα βακτηριακών λοιμώξεων ή άλλων καταστάσεων. Επιπλέον, προσφέρει άμεση αίσθηση καταπράυνσης χάρη στα εκχυλίσματα χαμομηλιού και αλόης που περιέχει.

Eva Intima Medival

Για Eva Intima Medival, αποτελεί αξιόπιστη λύση για κάθε αιτία ερεθισμού & κνησμού. Το συγκεκριμένο σκεύασμα, είναι μια υδατοδιαλυτή κρεμογέλη που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει αποτελεσματική βοήθεια στην αντιμετώπιση του κνησμού και καύσου στα εξωτερικά γεννητικά όργανα που οφείλονται σε συνήθεις παθολογικές και μη καταστάσεις όπως:

  • αυξημένη εφίδρωση
  • άσκηση
  • σερβιετάκια
  • μαγιό
  • συνθετικά εσώρουχα
  • στενά ρούχα
  • διάφορες δερματοπάθειες
  • αιδoιοκολπική ατροφία

Όλα αυτά τα επιτυγχάνει χάρη στα φυσικά συστατικά που έχει στη σύνθεσή του: υαλουρονικό οξύ, εκχύλισμα καλεντούλας, χαμομηλιού, αλόης, βιταμίνη Ε και πανθενόλη.

Eva Intima Cranbio

Τελευταίο προϊόν του μοναδικού κιτ περιποίησης από την Eva Intima είναι το Eva Intima Cranbio, ο απόλυτος σύμμαχος κατά της ουρολοίμωξης! Αυτό το στικ συνδυάζει τα οφέλη των προβιοτικών στελεχών, του εκχυλίσματος cranberry και της βιταμίνης C.

Τα βακτήρια Lactobacillus & Bifidobacterium είναι συνήθως παρόντα στο μικροβίωμα του ουροποιητικού συστήματος και προσφέρουν προστασία ενάντια σε επιβλαβή μικρόβια. Το εκχύλισμα cranberry περιέχει υψηλή συγκέντρωση σε προανθοκυανιδίνες, οι οποίες εμποδίζουν την προσκόλληση των βακτηρίων E. coli στα επιθηλιακά κύτταρα του ουροποιητικού συστήματος, μειώνοντας έτσι την πιθανότητα ουρολοίμωξης. Η βιταμίνη C, με τη σειρά της, συμβάλλει στην υγιή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και προσφέρει προστασία από το οξειδωτικό στρες.

Η καθημερινή λήψη του Eva Intima Cranbio τόσο κατά τη διάρκεια λοίμωξης, ταυτόχρονα με φαρμακευτική αγωγή, όσο και προληπτικά μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, βοηθάει στη διατήρηση της καλής υγείας του ουροποιητικού και στην αποφυγή επαναλαμβανόμενων ουρολοιμώξεων.

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.  Η συντακτική ομάδα απαρτίζεται από ειδικούς όπως φαρμακοποιούς, χημικούς φαρμάκων, βιολόγους, makeup artists, διατροφολόγους – διαιτολόγους, οι οποίοι προσφέρουν τις πολύτιμες γνώσεις τους. Εκτός της συντακτικής ομάδας του Pharm24, θα βρείτε άρθρα με την υπογραφή και επιμέλεια ειδικών, όπως μαιευτήρες, καρδιολόγους, πνευμονολόγους, παιδίατρους, φυσικοθεραπευτές, ψυχολόγους και πολλές άλλες ειδικότητες.

Περισσότερα

Προτεινόμενα Άρθρα

elGreek