×

Ανακάλυψε Εδώ τις Νέες Youth Lab CC Cream σε 4 Μοναδικές Αποχρώσεις!

 Ανανεώθηκε: 26/06/2024  Εκτιμώμενος Χρόνος Ανάγνωσης:  2m, 16s

Η καλυπτική κρέμα ολικής αναδόμησης CC Complete Cream ανανεώθηκε και «έρχεται» σε 4 νέες μοναδικές αποχρώσεις!

Με νέα σύνθεση και ενεργά συστατικά τη Νιασιναμίδη, το εκχύλισμα Αρβελέα και παράγωγο της Βιταμίνης Β5, η ανανεωμένη η CC Cream της Youth Lab ενυδατώνει σε βάθος, χαρίζει λάμψη και φωτεινότητα, ρυθμίζει τη λιπαρότητα και τα επίπεδα μελανίνης, ενώ προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και την ηλιακή ακτινοβολία.

Παρακάτω, θα ανακαλύψουμε τα οφέλη της ανανεωμένης κρέμας της Youth Lab, που αποτελεί ένα πολυχρηστικό προϊόν 3 σε 1, make up, ενυδατική αλλά και αντηλιακή κρέμα!

 

Για ποια δέρματα είναι κατάλληλες οι νέες Youth Lab CC Cream;

Οι ανανεωμένες Youth Lab CC Cream είναι κατάλληλες για τους παρακάτω τύπους και καταστάσεις δέρματος:

  • Θαμπό και άτονο δέρμα
  • Αφυδατωμένο δέρμα
  • Κανονικό / Ξηρό / Μικτό / Λιπαρό δέρμα
  • Ακνεϊκό δέρμα
  • Ευαίσθητο δέρμα

✍️ Κατάλληλη για Vegans & δεν δοκιμάζεται σε ζώα

 

Ποια είναι η σύνθεση στις νέες Youth Lab CC Cream;

Τα οφέλη της ανανεωμένης Youth Lab CC Cream προκύπτουν από τα ενεργά συστατικά που έχει και τα οποία συμβάλλουν στη μείωση των σημαδιών γήρανσης αλλά και στην πάντα αναγκαία ενυδάτωση και προστασία από τον ήλιο. Ας δούμε πιο αναλυτικά αυτά τα συστατικά:

  • Νιασιναμίδη: Μειώνει τις λεπτές γραμμές, φωτίζει την επιδερμίδα, ανακουφίζει από το πρήξιμο και την ερυθρότητα, αφήνοντας το δέρμα απαλό και λαμπερό. Ενυδατώνει και ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό, αποτρέποντας την απώλεια υγρασίας.
  • Βιοενεργό παράγωγο Βιταμίνης Β5: Εμποδίζει τη δημιουργία νέων κηλίδων, ελέγχοντας τη μελανογένεση (ρυθμίζοντας την παραγωγή της τυροσινάσης) και αποχρωματίζει τις υπάρχουσες κηλίδες, αποτρέποντας τη μεταφορά της μελανίνης στα κερατινοκύτταρα.
  • Εκχύλισμα Αρβελέα: Πλούσιο σε πολυφαινόλες, ενισχύει την ελαστικότητα, προάγει την παραγωγή κολλαγόνου VI & XVI και τη λάμψη της επιδερμίδας. Ταυτόχρονα, προστατεύει από τις οξειδωτικές βλάβες που προκαλεί η UV ακτινοβολία.
  • Βεταΐνη: Οσμολύτης που βοηθάει το δέρμα να ανακτήσει τη χαμένη του υγρασία και να εξισορροπήσει τα επίπεδα ενυδάτωσης.
  • Ευρέως φάσματος αντηλιακά φίλτρα για υψηλή προστασία από την UVA & UVB ακτινοβολία

✍️ Χωρίς: parabens, γλουτένη, σόγια, αιθανολαμίνες, σιτάρι, φορμαλδεϋδη, ορυκτέλαια, φθαλικές ενώσεις και nitro musk

✍️ Μη φαγεσωρογόνο προϊόν

 

Σε ποιες αποχρώσεις μπορώ να βρω τις νέες Youth Lab CC Cream;

Μπορείτε να βρείτε τις νέες CC Cream από τη Youth Lab σε 4 μοναδικές αποχρώσεις: vanilla, honey, mocha & pecan, με στόχο να προσαρμόζονται απόλυτα σε κάθε χρωματικό τόνο.

Παράλληλα, οι CC Creams της Youth Lab με χρώμα προσφέρουν άμεση απορρόφηση, ματ αποτέλεσμα ενώ έχουν και ευχάριστο άρωμα.

      Youth Lab CC Complete Cream Spf30, 40ml - Honey (Medium)

 

 Youth Lab CC Complete Cream Spf30, 40ml - Mocha (Dark)    Youth Lab CC Complete Cream Spf30, 40ml - Pecan (Very Dark)

 

Πώς εφαρμόζω σωστά τις νέες Youth Lab CC Cream;

Για τη σωστή χρήση των Youth Lab CC Creams, εφαρμόστε πρωί ή/ και βράδυ, σε καθαρό δέρμα σε πρόσωπο και λαιμό. Στην περίπτωση που επρόκειτο να εκτεθείτε στον ήλιο, εφαρμόζετε 30 λεπτά πριν. Τα προϊόντα είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση.

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα