×

Αντιμετώπισε Άμεσα τις Ραγάδες με Προϊόντα Lierac!

 Ανανεώθηκε: 05/07/2024  Εκτιμώμενος Χρόνος Ανάγνωσης:  3m, 42s

Οι ραγάδες αποτελούν ένα αισθητικό πρόβλημα που αφορά όλες τις ηλικίες αλλά και τα δύο φύλα. Για τις γυναίκες, όμως, είναι ένα αρκετά σημαντικό ζήτημα, καθώς αποτελεί το no.1 αισθητικό πρόβλημα για τις εγκύους, ενώ 8 στις 10 γυναίκες θα εμφανίσουν ραγάδες κάποια στιγμή στη ζωή τους.

Η Lierac, με τη σειρά Phytolastil, προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις κατά των ραγάδων εδώ και 50 χρόνια. Διαβάστε το άρθρο μας και ανακαλύψτε την ολοκληρωμένη σειρά διόρθωσης και πρόληψης των ραγάδων με τα προϊόντα Lierac Phytolastil!

 

Ποιοι παράγοντες συντελούν στην εμφάνιση των ραγάδων;

Η εμφάνιση των ραγάδων μπορεί να προκληθεί από ορισμένους παράγοντες, όπως:

  • Εφηβεία
  • Εγκυμοσύνη
  • Διακυμάνσεις βάρους
  • Αύξηση της μυϊκής μάζας

Οι παραπάνω παράγοντες, προκαλούν αλλοίωση στην ποιότητα και οργάνωση των ινών του χορίου, με συνέπεια την εμφάνιση στις «φλεγμαίνουσες» ραγάδες (κόκκινες) και «ουλώδεις» ραγάδες (λευκές). Αυτούς τους παράγοντες «έρχεται» να αντιμετωπίσει η σειρά Phytolastil.

 

Lierac Phytolastil: η λύση ενάντια στις ραγάδες

Η σειρά Lierac Phytolastil αποτελείται από 3 φυσικές και clean φόρμουλες, που προσφέρουν ολοκληρωμένη φροντίδα πρόληψης και διόρθωσης των ραγάδων. Πιο συγκεκριμένα, οι φόρμουλες των προϊόντων Lierac Phytolastil δεν περιέχουν:

  • Φαινοξυαιθανόλη
  • Σιλικόνες
  • PEGs

Τα προϊόντα που θα δούμε παρακάτω, είναι τα εξής:

  • Ορός διόρθωσης ραγάδων: φόρμουλα με το Σύμπλοκο ΑΚΚ, με Αλχεμίλλη, ένα φυτό με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, Κισσό, με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και Κοντυλόχορτο, το οποίο λόγω της σύνθεσης του σε πυρίτιο, προάγει τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης
  • Gel πρόληψης ραγάδων: φόρμουλα με το Σύμπλοκο ΑΚΚ, με Αλχεμίλλη, ένα φυτό με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, Κισσό, με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και Κοντυλόχορτο, το οποίο λόγω της σύνθεσης του σε πυρίτιο, προάγει τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης.
  • Λάδι μασάζ: φόρμουλα με το Σύμπλοκο Lastil (Βισαβολόλη + Σιλανόλη), προλαμβάνει την εμφάνιση των ραγάδων αναδομώντας τις ίνες κολλαγόνου, ενώ καταπραΰνει τη δυσφορία, αναστέλλοντας τις κυτταροκίνες που εμπλέκονται στον κνησμό.

 

Πρόληψη των ραγάδων

Lierac Phytolastil The Gel Prevents the Appearance of Stretch Marks

Το gel της Lierac κατά των ραγάδων είναι ένα προϊόν κατάλληλο για την εγκυμοσύνη, αποτελώντας μια αξιόπιστη επιλογή για κάθε γυναίκα. Στη βάση της σύνθεσής του, έχει τη φόρμουλα με το Σύμπλοκο ΑΚΚ που αναφέρθηκε παραπάνω, ενώ δεν έχει ούτε άρωμα, για να μην προκαλεί ερεθισμούς.

Το Lierac Phytolastil The Gel Prevents the Appearance of Stretch Marks είναι κατάλληλο για ραγάδες σε κοιλιά, στήθος, μηρούς και γλουτούς, ωστόσο, δεν πρέπει να εφαρμόζεται στο στήθος για τις θηλάζουσες μητέρες.

Lierac Phytolastil The Gel Prevents the Appearance of Stretch Marks 400ml
Lierac Phytolastil The Gel Prevents the Appearance of Stretch Marks 400ml

 

Lierac Phytolastil The Massage Oil Prevents the Appearance of Stretch Marks

Επόμενο προϊόν πρόληψης ραγάδων είναι το λάδι Lierac Phytolastil The Massage Oil Prevents the Appearance of Stretch Marks. Το λάδι της Lierac βελτιώνει την ελαστικότητα και θρέφει την επιδερμίδα σε βάθος για τις ραγάδες σε κοιλιά, στήθος, μηρούς και γλουτούς.

Η τριάδα των φυτικών ελαίων που περιέχει (αβοκάντο, γλυκό αμύγδαλο και μακαντέμια), θρέφουν την επιδερμίδα και την ενυδατώνουν, ενώ έχει και μη λιπαρή υφή για άμεση απορρόφηση.

Lierac Phytolastil The Massage Oil Prevents the Appearance of Stretch Marks 100ml
Lierac Phytolastil The Massage Oil Prevents the Appearance of Stretch Marks 100ml

 

Διόρθωση ραγάδων

Lierac Phytolastil The Concentrate – Stretch Marks Correction

Το προϊόν «ορόσημο» από το 1975 για τη διόρθωση των ραγάδων, έχει στη σύνθεση του το Σύμπλοκο ΑΚΚ στην πιο υψηλή του συγκέντρωση, δεν έχει άρωμα, ενώ κι αυτό είναι κατάλληλο για εγκύους, ξανά με την προϋπόθεση της μη χρήσης την περίοδο του θηλασμού στο στήθος.

Lierac Phytolastil The Concentrate – Stretch Marks Correction 100ml
Lierac Phytolastil The Concentrate – Stretch Marks Correction 100ml

 

Το προϊόν, συμβάλλει στη μείωση της εμφάνισης των νέων και εγκατεστημένων ραγάδων και συσφίγγει το δέρμα.

Ως προς τα αποτελέσματα του ορού, ήδη, μετά από 24 ώρες, θα παρατηρήσετε +118% αναγέννηση και επανόρθωση της επιδερμίδας, ενώ μετά από 2 μήνες, 2x λιγότερες ραγάδες.

 

Μπορώ να χρησιμοποιήσω και scrub σώματος για τις ραγάδες μου;

Για ακόμα πιο αποδοτικά αποτελέσματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα scrub σώματος, έτσι ώστε να προετοιμαστεί το δέρμα σας για τα προϊόντα Phytolastil. Η σειρά Body-Nutri της Lierac προσφέρει προϊόντα για τη θρέψη και ενυδάτωση του σώματος, με ενεργό συστατικό το βούτυρο καριτέ, που αναθρέφει τα λιπίδια της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα μειώνει το αίσθημα δυσφορίας και «τραβήγματος» του δέρματος.

To Lierac Body-Nutri The Resurfacing Scrub, με υφή γρανίτη και αόρατους απολεπιστικούς κόκκους, απολεπίζει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, απαλύνει την επιδερμίδα και την προετοιμάζει για την αγωγή και καταπραΰνει το αίσθημα δυσφορίας.

Επιπλέον, το scrub της Lierac, έχει φυσικές συνθέσεις και δεν περιέχει επιβλαβή συστατικά όπως Φαινοξυαιθανόλη, σιλικόνες και PEGs.

Lierac Body-Nutri The Resurfacing Scrub 200ml
Lierac Body-Nutri The Resurfacing Scrub 200ml

 

 

❤️ Εντάξτε στη ρουτίνα σας τα προϊόντα Lierac κατά των ραγάδων και δείτε άμεσα αποτελέσματα!

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα