×

Huile Prodigieuse Or Florale: Μάθε τα πάντα για το Νέο Ξηρό Λάδι της Nuxe!

Συντάχθηκε:  11/07/2024, από , Συντακτική Ομάδα
 Εκτιμώμενος Χρόνος Ανάγνωσης:  3m, 34s

Η Nuxe αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα brand υψηλής ποιότητας, που έχει γίνει πολυτελές με το πέρασμα του χρόνου, γιατί «ήξερε» πώς να επιβάλλει τον εαυτό της, τοποθετώντας αίγλη μέσω των προϊόντων της. Τέτοια προϊόντα, που αποτελούν και σήμα κατατεθέν της Nuxe, είναι η σειρά με τα λάδια Nuxe Huile Prodigieuse.

Στο άρθρο μας, θα δούμε συνοπτικά τα μοναδικά οφέλη των λαδιών της Nuxe και θα μάθε περισσότερα για το νέο λάδι που μπαίνει στη σειρά Huile Prodigieuse, το Huile Prodigieuse Or Florale, το ιριδίζον λάδι που θα λατρέψετε!

 

Nuxe Huile Prodigieuse: τα μοναδικά οφέλη του θρυλικού λαδιού

Το no.1 ξηρό λάδι της Nuxe σε Ελλάδα, Γαλλία, Ισπανία και πολλές άλλες χώρες, δεν απαιτεί ιδιαίτερες συστάσεις. Μεθυστικό και πολυχρηστικό, αυτές οι δύο λέξεις μπορούν να το χαρακτηρίσουν εύκολα. Βέβαια, το λάδι της Nuxe δεν είναι μόνο αυτά που περιγράφουμε, αλλά πολλά περισσότερα.

Αρχικά, η φυσική σύνθεση, με 7 πολύτιμα 100% φυτικά έλαια, 98,1% συστατικά φυσικής προέλευσης και 0% ορυκτέλαιο ή έλαιο σιλικόνης, καθιστά τα συγκεκριμένα λάδια ασφαλή επιλογή για κάθε επιδερμίδα. Επιπλέον, είναι κατάλληλα τα ξηρά λάδια της Nuxe για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά.

Τα οφέλη των φυτικών ελαίων συνοψίζεται ως εξής:

  • Tsubaki: πλούσιο σε Ω-9, συμβάλλει στη διατήρηση της λειτουργίας φραγμού του δέρματος και στη βελτίωση της λάμψης των μαλλιών
  • Argan: πλούσιο σε Ω-6, επανορθώνει και προστατεύει το υδρολιπιδικό φιλμ, αποτρέπει την ξηρότητα και επαναφέρει τη λάμψη στα ξηρά μαλλιά
  • Macadamia: θρέψη, προστασία και μαλακτική δράση στα ξηρά δέρματα
  • Borage: πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος
  • Καμέλια: πλούσια σε Ω-9, έχει ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες
  • Φουντούκι: πλούσιο σε λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε, είναι ενυδατικό, μαλακτικό, προστατευτικό και καταπραϋντικό
  • Γλυκό αμύγδαλο: σύνθεση με Ω-6 και Ω-9, προσφέρει θρέψη ενώ κάνει τα μαλλιά πιο ελαστικά, απαλά και λαμπερά

 

Huile Prodigieuse Or Florale: Dare to Glow!

Στην πλούσια συλλογή των λαδιών της Nuxe έρχεται φέτος το νέο λάδι Huile Prodigieuse Or Florale για απόλυτη λάμψη και ενυδάτωση! Το νέο λάδι με την ιριδίζουσα ροζ χρυσαφένια λάμψη και λουλουδάτες οσφρητικές νότες, είναι ιδανικό για την ενυδάτωση της επιδερμίδας.
H νέα ροζ χρυσαφένια λάμψη προσφέρει όλα τα παραπάνω οφέλη σε όλους τους τύπους και τόνους δέρματος, ενώ παράλληλα χαρίζει στο δέρμα τα οφέλη που προσφέρει το εμβληματικό ξηρό λάδι Huile Prodigieuse.

Nuxe Huile Prodigieuse Or Florale Multi-Purpose Dry Oil 50ml
Nuxe Huile Prodigieuse Or Florale Multi-Purpose Dry Oil 50ml

Ιριδίζον ξηρό λάδι για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά για όλους τους τύπους επιδερμίδας

 

Σύνθεση & αποτελεσματικότητα

Η σύνθεση του νέου λαδιού της Nuxe είναι vegan και περιέχει τα 7 δημοφιλή πολύτιμα 100% φυτικά έλαια της σειράς: έλαιο ιαπωνικής καμέλιας (tsubaki), μακαντάμια, αργκάν, μπουράντζα, καμέλια, φουντούκι και αμύγδαλο.

Ωστόσο, το μυστικό για απαστράπτουσα ροζ χρυσαφένια λάμψη είναι τα 4 εξαιρετικά μικρά σωματίδια πέρλας φυσικής προέλευσης.

Η αποτελεσματικότητα του νέου λαδιού είναι μοναδική, καθώς το δέρμα γίνεται μεταξένια απαλό και όμορφο για το 95% των χρηστών, που παρατηρούν πιο απαλή επιδερμίδα και αίσθηση μεγαλύτερης άνεσης. Παράλληλα, το 100% των χρηστών θεωρούν ότι τα μαλλιά τους δείχνουν πιο όμορφα.

 

Πως χρησιμοποιώ το λάδι Nuxe Huile Prodigieuse;

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, τα λάδια Nuxe Huile Prodigieuse μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πρόσωπο, μαλλιά και σώμα. Ας δούμε παρακάτω μερικές πρακτικές για τη χρήση των λαδιών της Nuxe.

  • Πρόσωπο

Το λάδι της Nuxe μπορείτε να το εφαρμόσετε απευθείας στο πρόσωπο ή μπορεί να αναμιχθεί μαζί με την κρέμα ημέρας σας ή το foundation.

  • Σώμα

Μπορείτε να εφαρμόσετε το λάδι της Nuxe σε πολλά σημεία του σώματός σας, όπως τον λαιμό, τους ώμους, τα χέρια και τα πόδια. Για βέλτιστη ενυδάτωση, κάντε κυκλικές κινήσεις, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις πιο ξηρές περιοχές. Μπορεί επίσης να βοηθήσει πολύ στη μείωση της εμφάνισης των ραγάδων σας. Μπορείτε, επίσης, να το χρησιμοποιήσετε μαζί με τη λοσιόν μετά τον ήλιο για θρέψη.

  • Μαλλιά

Πριν το λούσιμο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως μάσκα. Σε στεγνά μαλλιά, μπορείτε να εφαρμόσετε λίγες σταγόνες, για να μειώσετε το φριζάρισμα ή για να προσφέρετε θρέψη μετά το στέγνωμα με πιστολάκι. Για πολύ ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, μπορείτε να κάνετε τη μάσκα με το λάδι μία ή δύο φορές την εβδομάδα σε όλο των μήκος των μαλλιών σας και αφήστε να δράσει για 10 λεπτά πριν το λούσετε.

 

 

💛 Βρείτε το νέο Huile Prodigieuse Or Florale και όλα τα ξηρά λάδια της Nuxe στο αγαπημένο σας online φαρμακείο!

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.  Η συντακτική ομάδα απαρτίζεται από ειδικούς όπως φαρμακοποιούς, χημικούς φαρμάκων, βιολόγους, makeup artists, διατροφολόγους – διαιτολόγους, οι οποίοι προσφέρουν τις πολύτιμες γνώσεις τους. Εκτός της συντακτικής ομάδας του Pharm24, θα βρείτε άρθρα με την υπογραφή και επιμέλεια ειδικών, όπως μαιευτήρες, καρδιολόγους, πνευμονολόγους, παιδίατρους, φυσικοθεραπευτές, ψυχολόγους και πολλές άλλες ειδικότητες.

Περισσότερα

Προτεινόμενα Άρθρα

elGreek