×

Οδηγός για την ιδανική οδοντόκρεμα για κάθε ανάγκη  

Συντάχθηκε:  15/10/2024, από , Βοηθός Φαρμακείου
 Εκτιμώμενος Χρόνος Ανάγνωσης:  6m, 18s

Η στοματική υγιεινή είναι μέρος της καθημερινότητας αλλά και βασικός παράγοντας για την καλή υγεία και ποιότητα της ζωής μας. Κάθε στόμα έχει τις δικές του ανάγκες και η επιλογή της κατάλληλης οδοντόκρεμας μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υγεία των δοντιών και των ούλων.

Παρακάτω θα δούμε top επιλογές από οδοντόκρεμες InterMed Unident Pharma, η κάθε μια σχεδιασμένη για να ανταποκριθεί σε συγκεκριμένες ανάγκες.

Λεύκανση

Για ένα αστραφτερό χαμόγελο που δε θα περάσει απαρατήρητο, η λευκαντική οδοντόκρεμα  InterMed Unident Pharma White Smile, αποτελεί την ιδανική επιλογή. Ενισχύει τη φυσική λευκότητα των δοντιών, απομακρύνοντας αποτελεσματικά τις επιφανειακές δυσχρωμίες, για ένα λαμπερό χαμόγελο.

Η σύνθεσή της ενδυναμώνει την αδαμαντίνη και προστατεύει τα δόντια από τις επιθέσεις των οξέων και τον τερηδονισμό. Επιπλέον, καταπολεμά την κακοσμία του στόματος, αφήνοντας αίσθημα φρεσκάδας και δροσερή αναπνοή. Απολαύστε λεύκανση, φρεσκάδα και προστασία των δοντιών και της στοματικής κοιλότητας, με μια οδοντόκρεμα.

InterMed Unident Pharma White Smile Care 75ml
InterMed Unident Pharma White Smile Care 75ml

 

✍️ Tip: Ιδανική επιλογή για χρήση τόσο μεταξύ των θεραπειών επαγγελματικής λεύκανσης, όσο μετά το πέρας αυτών για την καλύτερη διατήρηση αλλά και βελτίωση του λευκαντικού αποτελέσματος.

 

Προστασία ευαίσθητων ούλων

Αν αυτό που αναζητάτε από την οδοντόκρεμα σας είναι η προστασία των ευαίσθητων ούλων και η πρόληψη της ουλίτιδας, η απάντηση είναι η InterMed Unident Pharma Gum Care. Η ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα, με εκχύλισμα βοτάνων που διαθέτουν καταπραϋντικές ιδιότητες, χαρίζει ανακούφιση στα ερεθισμένα ούλα.

Παράλληλα, καταπολεμά τη μικροβιακή πλάκα και προλαμβάνει την τερηδόνα, διασφαλίζοντας τη στοματική υγιεινή. Με την καθημερινή της χρήση, προσφέρετε στα ούλα σας φροντίδα και προστασία που χρειάζονται, για να παραμείνουν υγιή και δυνατά.

InterMed Unident Pharma Gum Care 75ml
InterMed Unident Pharma Gum Care 75ml

 

Καταπολέμηση κακοσμίας

Αντιμετωπίστε τη στοματική κακοσμία αποτελεσματικά με την InterMed Unident Pharma Fresh Breath Care. Χάρη στα συστατικά της εξουδετερώνει τις πηγές της κακοσμίας, αφήνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας στο στόμα και δροσερή αναπνοή.

Ταυτόχρονα, η ισχυρή της σύνθεση προσφέρει μια ολοκληρωμένη προστασία, καταπολεμώντας τη μικροβιακή πλάκα, που είναι μια από τις κύριες αιτίες της κακοσμίας, χαρίζοντας φροντίδα σε δόντια και ούλα. Ξεχάστε την κακοσμία και νιώστε την καθαριότητα και τη δροσιά να συνοδεύουν το χαμόγελό σας κάθε μέρα.

InterMed Unident Pharma Fresh Breath Care 75ml
InterMed Unident Pharma Fresh Breath Care 75ml

 

Ανακούφιση ευαίσθητων δοντιών

Απαλλαχθείτε από την ευαισθησία στα δόντια, χάρη στην InterMed Unident Pharma Sensitive Care. Με τριπλό σύστημα απευαισθητοποίησης, αυτή η οδοντόκρεμα είναι σχεδιασμένη ειδικά για να προσφέρει ανακούφιση από τον πόνο που προκαλείται από το ζεστό και το κρύο.

Ενισχύει επίσης την αδαμαντίνη, παρέχοντας πρόσθετη προστασία από τις επιθέσεις των οξέων και τον τερηδονισμό, εξασφαλίζοντας αντοχή στα δόντια. Οι οργανικές ενώσεις φθορίου ενδυναμώνουν την αδαμαντίνη, ενώ η ενυδατική της σύνθεση περιποιείται τα ούλα, βοηθώντας στη διατήρηση της συνολικής στοματικής υγείας. Απολαύστε την αίσθηση δροσερής και προστατευμένης στοματικής κοιλότητας, σε κάθε γουλιά και δάγκωμα.

InterMed Unident Pharma Sensitive Care 75ml
InterMed Unident Pharma Sensitive Care 75ml

 

Ενίσχυση της ισορροπίας του στοματικού μικροβιώματος

Διατηρήστε την υγεία του στόματός σας σε ισορροπία, με την InterMed Unident Pharma Probio Care, ειδικά σχεδιασμένη για την ενίσχυση του στοματικού μικροβιώματος. Χάρη στη σύνθεσή της με προβιοτικά, βοηθά στην ενίσχυση της φυσικής άμυνας του στόματος, ενώ η Βιταμίνη B12 συμβάλλει στην εξισορρόπηση του στοματικού μικροβιώματος.

Ενδυναμώνει το σμάλτο των δοντιών, ενώ παράλληλα παρέχει απαλή φροντίδα στα ούλα, βοηθώντας τα να παραμείνουν υγιή. Αποτελεί την κατάλληλη λύση, για την εξισορρόπηση του στοματικού μικροβιώματος και τη γενικότερη στοματική υγεία. . Η υπέροχη γεύση τριαντάφυλλου που διαθέτει θα μετατρέψει το βούρτσισμα των δοντιών σε μια ευχάριστη διαδικασία.

InterMed Unident Pharma Probio Care 75ml
InterMed Unident Pharma Probio Care 75ml

 

Για την περίοδο της εγκυμοσύνης & του θηλασμού

Η φροντίδα της στοματικής υγιεινής κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού είναι αρκετά σημαντική, καθώς οι ορμονικές αλλαγές μπορούν να επηρεάσουν την υγεία των ούλων και των δοντιών. Η ειδικά σχεδιασμένη οδοντόκρεμα InterMed Unident Pharma Pregnancy & Lactation Care, είναι εμπλουτισμένη με ενεργό οξυγόνο, παρέχοντας την ιδανική προστασία για αυτή την περίοδο.

Ενδυναμώνει την αδαμαντίνη, προσφέροντας προστασία από τις επιθέσεις των οξέων και μειώνοντας τον κίνδυνο του τερηδονισμού. Ακόμη, έχει ισχυρή φυσική δράση κατά της ουλίτιδας, που μπορεί να εμφανιστεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Διατηρήστε στη στοματική σας υγιεινή και δροσερή αναπνοή, κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

InterMed Unident Pharma Pregnancy & Lactation Care 75ml
InterMed Unident Pharma Pregnancy & Lactation Care 75ml

 

Καταπολέμηση της ξηροστομίας

Η ξηροστομία μπορεί να επηρεάσει την καθημερινότητά σας, κάνοντας το στόμα να νιώθει ξηρό και προκαλώντας αίσθηση δυσφορίας. Η οδοντόκρεμα InterMed Unident Pharma Dry Mouth Care καταπραΰνει την αίσθηση της ξηροστομίας, προσφέροντας ενυδάτωση και ανακούφιση από τους ερεθισμούς του στοματικού βλεννογόνου.

Περιέχει Aloe Vera, σε συνδυασμό με άλλα φαρμακευτικά βότανα, που κάνουν τη δράση της αποτελεσματική. Επιπλέον, ενισχύει την αντιμικροβιακή άμυνα της στοματικής κοιλότητας, προστατεύοντας τα δόντια και τα ούλα από επιβλαβή βακτήρια. Το φθόριο που περιέχει συμβάλλει στην ενίσχυση του σμάλτου των δοντιών, προσφέροντας προστασία από την τερηδόνα.

InterMed Unident Pharma Dry Mouth Care Toothpaste 75ml
InterMed Unident Pharma Dry Mouth Care Toothpaste 75ml

 

Καθαριότητα του στόματος και των ορθοδοντικών μηχανισμών

Η στοματική υγιεινή κατά τη διάρκεια της ορθοδοντικής θεραπείας μπορεί να είναι πιο σύνθετη, για το λόγο αυτό η οδοντόκρεμα InterMed Unident Pharma Ortho Smile Care, διευκολύνει τον καθαρισμό και προστατεύει την υγεία των δοντιών και των ούλων. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να διατηρεί την καθαριότητα του στόματος και των ορθοδοντικών μηχανισμών με τη μοναδική δράση του μοριακού οξυγόνου.

Με φθόριο για την ενδυνάμωση της αδαμαντίνης, προστατεύει τα δόντια από τις επιθέσεις των οξέων και την τερηδόνα, εξασφαλίζοντας γερά και υγιή δόντια. Παράλληλα φροντίζει τα ούλα και συμβάλλει στη γενικότερη στοματική υγεία, καθιστώντας την οδοντόκρεμα, αξιόπιστο σύμμαχό σας καθ΄ όλη τη διάρκεια της ορθοδοντικής θεραπείας.

InterMed Unident Pharma Ortho Smile Care 75ml
InterMed Unident Pharma Ortho Smile Care 75ml

 

Ιδανική για ασθενείς με περιοδοντίτιδα

Η InterMed Unident Pharma Perio Care παρέχει εξειδικευμένη φροντίδα για ασθενείς με περιοδοντίτιδα. Αυτή η οδοντόκρεμα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη προστασία και φροντίδα σε δόντια και ούλα, για περιοδοντικούς ασθενείς.

Απομακρύνει αποτελεσματικά την οδοντική μικροβιακή πλάκα, συμβάλλοντας στην καταπολέμηση βακτηρίων που ευθύνονται για την περιοδοντική νόσο και προλαμβάνει την επιδείνωσή της. Η ειδική της φόρμουλα ενισχύει την αδαμαντίνη και προστατεύει από τον τερηδονισμό, ενώ ταυτόχρονα μειώνει την αυχενική υπερευαισθησία*.

InterMed Unident Pharma Perio Care 75ml
InterMed Unident Pharma Perio Care 75ml

 

✍️ Tip: Αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για χρήση σε συνδυασμό με την περιοδοντική θεραπεία αλλά και για την πρόληψη της περιοδοντίτιδας.

 

Απομάκρυνση δυσχρωμιών

Απομακρύνετε τις δυσχρωμίες και τις επιφανειακές χρωστικές στα δόντια, αποτελεσματικά με την InterMed Unident Pharma Detox Care. Αυτή η οδοντόκρεμα είναι ενισχυμένη με ενεργό άνθρακα για λευκαντική δράση, που θα φωτίσει το χαμόγελό σας. Επιπλέον, ενδυναμώνει την αδαμαντίνη και προστατεύει τα δόντια από τις επιθέσεις των οξέων και τον τερηδονισμό.

Χάρη στην ειδική σύνθεσή της, καταπολεμά την κακοσμία, προσφέροντας μια αίσθηση φρεσκάδας. Επιλέξτε την κατάλληλη φροντίδα για τα δόντια σας, που θα διατηρήσει τη λάμψη τους, είτε πίνετε καφέ είτε απολαμβάνετε ένα ποτήρι κρασί.

InterMed Unident Pharma Detox Care 75ml
InterMed Unident Pharma Detox Care 75ml

 

Για χρήση με θεραπείες ομοιοπαθητικής

Ανακαλύψτε την ειδική οδοντόκρεμα InterMed Unident Pharma Homeopathy Care, που μπορεί να συνδυαστεί με θεραπείες ομοιοπαθητικής, καθώς είναι απαλλαγμένη από φθόριο και SLS. Επιπλέον, δεν περιέχει μενθόλη και τεχνητές γεύσεις, πράγμα που την καθιστά ευθυγραμμισμένη με τις αρχές της ομοιοπαθητικής.

Προστατεύει αποτελεσματικά από την τερηδόνα, τη μικροβιακή πλάκα και την ουλίτιδα, ενώ ενισχύει φυσικά την αντιμικροβιακή άμυνα της στοματικής κοιλότητας. Επιλέξτε τη για να έχετε μια φυσική προσέγγιση στη στοματική σας φροντίδα, χωρίς συμβιβασμούς στην αποτελεσματικότητα.

InterMed Unident Pharma Homeopathy Care 75ml
InterMed Unident Pharma Homeopathy Care 75ml

 

 

😁 Βρείτε την οδοντόπαστα που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες στοματικής υγιεινής, για μια εξειδικευμένη εμπειρία καθαρισμού και φροντίδας των δοντιών και των ούλων καθημερινά! Δείτε περισσότερα για τις εξειδικευμένες οδοντόκρεμες Unident Pharma εδώ.

 

* Ως αυχενική υπερευαισθησία χαρακτηρίζεται η κατάσταση που συνοδεύεται από οξύ πόνο, συνήθως βραχείας διάρκειας, ο οποίος εκλύεται από εκτεθειμένη οδοντίνη, στην αυχενική περιοχή του δοντιού, ως αποτέλεσμα αντίδρασης σε θερμικά, μηχανικά, οσμωτικά ή και χημικά ερεθίσματα.

Βοηθός φαρμακείου στο Pharm24, απόφοιτος του ΣΑΕΚ (πρώην Δ.ΙΕΚ) Σπάρτης κατέχοντας τον τίτλο σπουδών «Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής». Γνώστης 3 ξένων γλωσσών και γλωσσών προγραμματισμού.

Περισσότερα

Προτεινόμενα Άρθρα

elGreek