×

Πες «Αντίο» στην Αϋπνία & τα Προβλήματα Ύπνου με το Aquilea Sueno!

 25/06/2024 3m, 13s

Οι διαταραχές ύπνου συνδέονται τόσο με σωματικά, όσο και με συναισθηματικά προβλήματα, και μπορεί να συμβάλλουν ή να επιδεινώσουν καταστάσεις ψυχικής υγείας.

Σύμφωνα με έρευνες, το 1/3 των ενηλίκων αναφέρει συμπτώματα αϋπνίας, το 10% αυτών εμφανίζει αϋπνία που επηρεάζει την καθημερινή δραστηριότητα, ενώ ποσοστό 4-22% έχει διαγνωστεί με διαταραχή αϋπνίας. Παρακάτω, θα δούμε τις επιπτώσεις που έχουν οι διαταραχές και η δυσκολία στον ύπνο στην καθημερινότητά μας, αλλά και τρόπους αντιμετώπισης με φυσικούς τρόπους για την αϋπνία μαζί με το Aquilea Sueño.

 

Τι επιπτώσεις έχουν οι διαταραχές ύπνου στην καθημερινή ζωή;

Η στέρηση ύπνου μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική υπνηλία κατά τη διάρκεια της ημέρας, με σημαντικές συνέπειες, όπως είναι η υπνηλία στην οδήγηση ή η κακή επίδοση στην εργασία. Οι επιπτώσεις της αϋπνίας περιλαμβάνουν:

  • αλλαγές στη διάθεση (ευερεθιστότητα, άγχος και συμπτώματα κατάθλιψης)
  • κακή επίδοση (έλλειψη συγκέντρωσης, ελλείμματα προσοχής, προβλήματα μνήμης και αυξημένα λάθη)
  • επιπτώσεις στην υγεία (υψηλή αρτηριακή πίεση, διαβήτης, παχυσαρκία, κίνδυνος καρδιακής προσβολής).

Στην πραγματικότητα, οι διαταραχές ύπνου έχουν συσχετιστεί με αυξημένο κίνδυνο θανάτου.

 

6+1 συμβουλές για καλό ύπνο

  1. Τηρήστε πρόγραμμα, αφιερώνοντας όχι πάνω από 8 ώρες καθημερινά για ύπνο
  2. Προσέχετε τη διατροφή σας, προσπαθώντας να μην πηγαίνετε στο κρεβάτι πεινασμένοι ή πλήρεις από φαγητό
  3. Κρατήστε το δωμάτιό σας στη σωστή θερμοκρασία, κατά προτίμηση σκοτεινό και ήρεμο
  4. Περιορίστε τους σύντομους ύπνους μέσα στη διάρκεια της ημέρας
  5. Εντάξτε όσο το δυνατόν περισσότερη φυσική δραστηριότητα στο καθημερινό σας πρόγραμμα
  6. Προσπαθήστε να επιλύσετε τις ανησυχίες ή τους προβληματισμούς σας πριν πάτε για ύπνο, καταπραΰνοντας τα άγχη σας
  7. Εμπιστευτείτε τα Aquilea Sueño Compact and Gummies με καινοτόμο σύνθεση και φυτικά εκχυλίσματα, τα οποία βοηθούν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που μέχρι σήμερα… μας έπιαναν στον ύπνο

 

Aquilea Sueño : πως συμβάλλει για έναν καλό ύπνο;

Σήμερα, με την πρόοδο της επιστήμης, μπορείτε να βρείτε στο φαρμακείο της γειτονιάς, φυτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της αϋπνίας, χωρίς να επιβαρύνετε τον οργανισμό σας. Το Aquilea Sueño, αποτελεί ένα τέτοιο σκεύασμα.

Πιο συγκεκριμένα, τα συμπληρώματα διατροφής Aquilea Sueño, έχουν συνθέσεις με φυτικά συστατικά, τα οποία επιδρούν ευεργετικά για έναν καλό και πιο ποιοτικό ύπνο. Παρακάτω, θα δούμε αναλυτικά το Aquilea Sueño Compact και το Uriach Aquilea Sueno Gummies και τα οφέλη που προσφέρουν για έναν ποιοτικό ύπνο!

Aquilea Sueño Compact

Το συμπλήρωμα διατροφής Aquilea Sueño Compact στη μορφή ενός δισκίου 2 στιβάδων, αποτελεί ένα καινοτόμο σκεύασμα για την καταπολέμηση της αϋπνίας. Στην πρώτη στιβάδα, περιέχει μελατονίνη, η οποία συμβάλλει στη χαλάρωση και τη μείωση που χρειάζεται ένας οργανισμός για να κοιμηθεί.

Η δεύτερη στιβάδα, που απελευθερώνεται με καθυστέρηση, περιέχει εκχυλίσματα βαλεριάνας, πασιφλόρας και παπαρούνας της Καλιφόρνιας που συμβάλλουν σε έναν ήρεμο ύπνο. Η βαλεριάνα και η πασσιφλόρα βοηθούν για να κοιμηθούμε, ενώ η παπαρούνα της Καλιφόρνιας συμβάλλει στη χαλάρωση του οργανισμού.

Aquilea Sueno 30tabs
Aquilea Sueno 30tabs

 

Uriach Aquilea Sueño Gummies

Το συμπλήρωμα διατροφής Uriach Aquilea Sueño, έρχεται σε μορφή ζελεδάκια και καινοτόμο σύνθεση με 1,95mg μελατονίνης + melotime™ για παρατεταμένη απελευθέρωση μελατονίνης, που χαρίζει ξεκούραστο ύπνο έως και 8 ώρες. Επιπλέον, έχει στη σύνθεσή του φυτικά συστατικά όπως εκχυλίσματα από μελισσόχορτο, πασιφλόρα και παπαρούνα της Καλιφόρνιας αλλά και τη βιταμίνη Β6, συστατικά που συμβάλλουν σε έναν ποιοτικό ύπνο.

Uriach Aquilea Sueno 30 Ζελεδάκια
Uriach Aquilea Sueno 30 Ζελεδάκια

 

Ποια είναι η κατάλληλη δοσολογία για τα συμπληρώματα Sueño;

Για τους ενήλικες, η δοσολογία για τα συμπληρώματα Sueño είναι 1 ταμπλέτα/ζελεδάκι.

 

Έχουν παρενέργειες τα συμπληρώματα Sueño;

Όπως και κάθε άλλο συμπλήρωμα διατροφής, έτσι και τα συμπληρώματα Sueño μπορεί να έχουν ορισμένες αντενδείξεις ή αλληλεπιδράσεις εάν καταναλωθούν πέραν της ημερήσιας δόσης τους. Πιο συγκεκριμένα, η υπερβολική κατανάλωση τους μπορεί να έχει υπακτική δράση ή να παρατηρηθεί ήπια υπνηλία.

Σε κάθε περίπτωση, ειδικά αν είστε έγκυος ή θηλάζετε, θα πρέπει να μην υπερβαίνετε την ημερήσια δόση και να επικοινωνήσετε με τον προσωπικό σας ιατρό πριν ξεκινήσετε να λαμβάνετε ένα συμπλήρωμα διατροφής.

 

😴 Με απλές συμβουλές φέρνουμε τον γρήγορο και ποιοτικό ύπνο στη νύχτα μας, για να μη χάνουμε ούτε στιγμή της ημέρας!

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα