×

Ποια είναι η Κατάλληλη Skincare Ρουτίνα Σώματος πριν την Παραλία;

 Ανανεώθηκε: 14/05/2024  Εκτιμώμενος Χρόνος Ανάγνωσης:  4m, 28s

Το καλοκαίρι καταφθάνει και θα απολαύσουμε σύντομα τον καυτό ήλιο και τη δροσιά της θάλασσας. Ωστόσο, θα πρέπει να θυμόμαστε πως ήλιος και θάλασσα, έχουν αρκετές επιπτώσεις στην επιδερμίδα μας, όπως η αφυδάτωση και το ξεφλούδισμα. Κατά συνέπεια, είναι σημαντικό να υιοθετήσουμε την κατάλληλη ρουτίνα ομορφιάς για το σώμα μας. Παρακάτω, θα ανακαλύψουμε τα απαραίτητα βήματα για περιποίηση πριν αλλά και κατά την παραμονή στην παραλία με τα top προϊόντα Intermed Luxurious!

 

Τα Must Βήματα Skincare Ρουτίνας Σώματος πριν την Παραλία!

Πριν βγούμε στην παραλία, είναι απαραίτητος ο καθαρισμός της επιδερμίδας και μετέπειτα η ενυδάτωση της για να έχουμε ένα σώμα λείο και λαμπερό! Παρακάτω, θα δούμε scrub σώματος, κρέμα ενυδάτωσης και λάδι μαυρίσματος της Intermed Luxurious, που θα αποτελέσουν τα must προϊόντα πριν τη βόλτα στην παραλία.

Scrub σώματος

Όπως γνωρίζουμε, η απολέπιση του δέρματος απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που το κάνουν να φαίνεται θαμπό, ενώ παράλληλα διεγείρει την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος για μια πιο λεία και λαμπερή όψη.

Για αποτελεσματική απολέπιση σώματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την απολεπιστική κρέμα σώματος Luxurious Natural Exfoliating Body Scrub Vanilla Madagascar. Το scrub σώματος της Intermed Luxurious, με υπέροχο άρωμα βανίλιας, τονώνει και αναζωογονεί το δέρμα εκ των έσω, αφαιρεί τις τοξίνες απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και αναπλάθει τον δερματικό ιστό.
Στη σύνθεσή του έχει εκχυλίσματα βοτάνων (χαμομήλι, Camellia Sinensis), αμύγδαλο και Luffa, που έχει έντονη απολεπιστική δράση. Επιπλέον, το προϊόν είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση!

Luxurious Natural Exfoliating Body Scrub Vanilla Madagascar
Luxurious Natural Exfoliating Body Scrub Vanilla Madagascar

 

Ενυδάτωση σώματος

Μετά την απολέπιση σώματος, η επιδερμίδα χρειάζεται την απαραίτητη φροντίδα για επαναφορά της υγρασίας του δέρματος και καταπράυνση. Γι’ αυτό τον λόγο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενυδατική κρέμα σώματος Luxurious Rich Moisturizing Body Cream Vanilla Madagascar με εξωτικό άρωμα βανίλιας.

Η ενυδατική κρέμα σώματος της Intermed Luxurious, έχει σύνθεση με εκχυλίσματα βοτάνων πλούσια σε άλφα υδροξυοξέα (ΑΗΑ), αλλά και φυσικά ενυδατικά έλαια. Η συγκεκριμένη κρέμα σώματος, ενδυναμώνει το δέρμα, δημιουργώντας ένα πολυ-επίπεδο «δίχτυ» γύρω από τους ιστούς.

Αυτό το «δίχτυ», διεγείρει την κυκλοφορία στους ιστούς του δέρματος, προωθώντας την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και την ανανέωση του δέρματος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το δέρμα να γίνεται λείο και απαλό.

Luxurious Rich Moisturizing Body Cream Vanilla Madagascar
Luxurious Rich Moisturizing Body Cream Vanilla Madagascar

 

Ενυδάτωση & ενίσχυση του μαυρίσματος

Μετά την απολέπιση του σώματος και την ενυδάτωση της επιδερμίδας, θα ακολουθήσει η θρέψη αλλά και η προετοιμασία της επιδερμίδας για μαύρισμα! Για να τα πετύχετε αυτά, θα χρησιμοποιήσετε το Luxurious Sun Care Bronze Gold Monoi Oil With Vitamin E, ένα λάδι για ενυδάτωση – θρέψη της επιδερμίδας και ενίσχυση του μαυρίσματος.

Με σύνθεση που περιέχει Monoi oil, γνωστό για τις θρεπτικές και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, και βιταμίνη Ε, που έχει εξίσου αντιοξειδωτική δράση, το ενυδατικό λάδι της Intermed Luxurious ενυδατώνει βαθιά, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, προστατεύοντας από την πρόωρη γήρανση του δέρματος.

Ως προς τη χρήση του, το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και για αναδόμηση στα ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Luxurious Sun Care Bronze Gold Monoi Oil With Vitamin E
Luxurious Sun Care Bronze Gold Monoi Oil With Vitamin E

 

✒️ Tip Εξαιτίας της υψηλής περιεκτικότητας του σε έλαιο Monoi, αυτό το προϊόν στερεοποιείται σε θερμοκρασίες κάτω των 24°C. Για να το ρευστοποιήσετε ξανά, τοποθετήστε το κάτω από τρεχούμενο ζεστό νερό.

 

Ρουτίνα περιποίησης στην παραλία

Η βόλτα στην παραλία μπορεί να συνοδευτεί με ανέμελες στιγμές κάτω από τον ήλιο, βουτιές, κοκτέιλ και ηλιοθεραπεία, ωστόσο, η σωστή αντηλιακή προστασία είναι πολύ σημαντική για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

Αντηλιακή προστασία σώματος

Το αντηλιακό σώματος είναι το Α και το Ω στην προστασία της επιδερμίδας από τον ήλιο. Περίπου 15’ πριν βγείτε από το σπίτι, θα πρέπει να τοποθετήσετε το αντηλιακό σώματος για προστασία.

Για υψηλή προστασία κατά της UVA & UVB ακτινοβολίας και κατά της πρόωρης γήρανσης, ιδανικό προϊόν είναι το Luxurious Suncare Antioxidant Sunscreen Invisible Spray. Το διάφανο αντηλιακό της Intermed Luxurious, με δείκτη προστασίας SPF30 & SPF50+ για να διαλέξετε, έχει αντιοξειδωτική σύνθεση με βιταμίνη C και ενισχυμένο συνδυασμό UV φίλτρων, προσφέροντας ολοκληρωμένη προστασία από την UVA&UVB ακτινοβολία και αντιγηραντική δράση.

Στα οφέλη αυτού του αντηλιακού σώματος περιλαμβάνονται η ενυδάτωση, προστασία του δέρματος από την οξειδωτική φθορά και βελτίωση της υφής του, χωρίς να μένουν ίχνη λιπαρότητας. Το αντηλιακό μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα σε στεγνό ή βρεγμένο δέρμα.

Luxurious Suncare Antioxidant Sunscreen Invisible Spray for Face & Body Spf50+
Luxurious Suncare Antioxidant Sunscreen Invisible Spray for Face & Body Spf50+

 

Body mist για ενυδάτωση & αναζωογόνηση

Σαφώς, το αντηλιακό σώματος προσφέρει την απαραίτητη προστασία στο δέρμα από την ηλιακή ακτινοβολία, ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να αφυδατωθεί και να ερεθιστεί. Γι’ αυτό τον λόγο, απαιτείται η χρήση ενός body mist.

Για την κάλυψη αυτών των αναγκών, το Luxurious Sun Care Hydrating Antioxidant Mist Face & Body είναι το ιδανικό προϊόν. Προσφέρει φροντίδα στην επιδερμίδα που έχει ερεθιστεί από την πολύωρη έκθεση στον ήλιο, βαθιά και διαρκή ενυδάτωση ενώ ενεργοποιεί και τη φυσική αναπλαστική και επουλωτική ικανότητα του δέρματος. Τονώνει το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα και καταπραΰνει από τους μικροερεθισμούς, το αίσθημα καψίματος και το ερύθημα.

Λόγω της σύνθεσης του body mist με υαλουρονικό οξύ, προβιταμίνη Β5 και φυτικά εκχυλίσματα (σταφύλι, αγγούρι, χαμομήλι), επιτυγχάνονται όλα τα παραπάνω. Επιπλέον, αποτελεί ιδανικό προϊόν για ευαίσθητες επιδερμίδες, καθώς δεν περιέχει parabens, οινόπνευμα και τεχνητά χρώματα ή αρώματα. Το body mist της Intermed Luxurious θα το βρείτε και σε μέγεθος travel size!

Luxurious Sun Care Hydrating Antioxidant Face & Body Spray Mist
Luxurious Sun Care Hydrating Antioxidant Face & Body Spray Mist

 

 

Ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα, επιλέξτε τα κατάλληλα προϊόντα Intermed Luxurious και προσφέρετε στο σώμα σας την απαραίτητη προστασία για το φετινό καλοκαίρι!

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα