×

Ποια είναι τα Καλύτερα Σχέδια για Νύχια Φέτος το Καλοκαίρι;

 Ανανεώθηκε: 05/06/2024  Εκτιμώμενος Χρόνος Ανάγνωσης:  3m, 34s

Το καλοκαίρι είναι ξεκάθαρα η εποχή για περιποιημένα νύχια, τόσο στα χέρια όσο και στα πόδια. Τα περιποιημένα άκρα, γενικά, μπορούν να ολοκληρώσουν την εμφάνισή σας και να δώσουν ένα άψογο τελικό αποτέλεσμα. Τους καλοκαιρινούς μήνες οι εμφανίσεις τείνουν να είναι πιο ανάλαφρες, εμπνευσμένες από τις καλοκαιρινές διακοπές με επιλογές σε έντονα χρώματα ή πιο γήινες αποχρώσεις, το ίδιο αντιστοιχεί σε μεγάλο βαθμό και στις επιλογές που σχετίζονται με τα νύχια.

Ας δούμε μαζί τις τάσεις για τις καλύτερες και πιο ξεχωριστές επιλογές για τα νύχια του φετινού καλοκαιριού.

 

Τα καλύτερα σχέδια & χρώματα για νύχια φέτος το καλοκαίρι

Μία από τις επιλογές για καλοκαιρινά νύχια είναι φυσικά η επιλογή σε διάφορα σχέδια που θα κοσμούν τα άκρα σας. Τα σχέδια, αποτελούν σημαντική τάση και το φετινό καλοκαίρι. Το καλοκαίρι είναι η τέλεια εποχή και αφορμή να εμπνευστείτε τα πιο όμορφα και καλοκαιρινά σχέδια για τα νύχια σας. Κάποιες από τις φετινές τάσεις είναι φυσικά τα σχέδια που αποπνέουν καλοκαίρι όπως: κοχύλια, κύματα, καλοκαιρινά φρούτα όπως κεράσια, καρπούζι, κ.α.

καλοκαιρινά σχέδια σε νύχια

Επίσης, μία ακόμα τάση στα σχέδια για το φετινό καλοκαίρι είναι τα γραμμικά σχέδια σε παστέλ ή πιο έντονα χρώματα που προσφέρουν ένα πιο φρέσκο, αλλά πάντα άκρως καλοκαιρινό αποτέλεσμα.

καλοκαιρινά σχέδια σε νύχια, πάνω στην άμμο

Τέλος, τα σχέδια μπορούν να συνδυαστούν με 3D στοιχεία, που προσθέτουν ένα ακόμα πιο έντονο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα για όσους προτιμούν να ξεχωρίσουν με τις επιλογές στα νύχια τους, για φέτος το καλοκαίρι. Παρακάτω, θα δούμε μερικές ακόμα hot προτάσεις για νύχια φέτος το καλοκαίρι!

Κόκκινα νύχια για καλοκαίρι

Η απόλυτη all time classic επιλογή που ταιριάζει σε κάθε εποχή και περίσταση είναι τα κόκκινα νύχια, και φυσικά, αποτελούν ακόμα μία επιλογή για τo καλοκαιρινό σου μανικιούρ! Άλλωστε, το καλοκαίρι μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου, καθώς τόσο οι ανοιχτές αποχρώσεις του κόκκινου όσο και πιο σκούρες ταιριάζουν εξίσου στις εμφανίσεις σας. Άλλωστε πως μπορεί να λείψει το απόλυτο φλογερό κόκκινο από τις επιλογές για το μανικιούρ του φετινού καλοκαιριού;

καλοκαιρινά κόκκινα νύχια

 

Τυρκουάζ νύχια για καλοκαίρι

Ακόμα μία ξεχωριστή επιλογή για τα νύχια του καλοκαιριού είναι η τυρκουάζ απόχρωση, ξεχωριστή, απόλυτα καλοκαιρινή και μία επιλογή που ταιριάζει σε κάθε εμφάνιση. Το τυρκουάζ χρώμα είναι το απόλυτο χρώμα για τις “summer in Greece” εμφανίσεις σας από το πρωί ως το βράδυ.

Τυρκουάζ νύχια καλοκαιρινά.

Παστέλ νύχια για καλοκαίρι

Τα παστέλ χρώματα δε θα μπορούσαν να λείπουν από τις τάσεις για τα νύχια του φετινού καλοκαιριού. Οι επιλογές σε παστέλ χρώματα είναι πάρα πολλές και δικαίως αποτελούν για ακόμα μία χρονιά την απόλυτη τάση για τα νύχια σας. Για εσάς που αγαπάτε τις πιο τολμηρές επιλογές, δοκιμάστε να κάνετε διαφορετικές αποχρώσεις σε παστέλ χρώματα στα νύχια σας. Το αποτέλεσμα θα είναι διακριτικά τολμηρό αλλά με μία έξτρα δόση καλοκαιρινής διάθεσης.

νύχια καλοκαιρινά παστελ ροζ χρώματος.

 

 

Απλά νύχια για το καλοκαίρι

Τέλος, τα πιο απλά νύχια αυτά που αποκαλούμε ως καθαρές αποχρώσεις είναι το απόλυτο καλοκαιρινό μανικιούρ και τη φετινή χρονιά. Το γαλλικό μανικιούρ είναι πάντα και για πάντα μία αγαπημένη και κλασική επιλογή για όσους θέλουν μία πιο διακριτική και απλή επιλογή. Επίσης, οι διάφορες αποχρώσεις του λευκού χρώματος που χρησιμοποιείται στο γαλλικό μανικιούρ είναι ακόμα μία σούπερ επιλογή για τα νύχια, με τα άκρα φαίνονται περιποιημένα, καθαρά και ταιριάζουν στην πιο απλή μέχρι την πιο επίσημη εμφάνιση.

Βερνίκια νυχιών για να επιλέξετε

Για ένα μοναδικό αποτέλεσμα στα νύχια σας φέτος το καλοκαίρι, σας προτείνουμε τα παρακάτω βερνίκια νυχιών για να επιλέξετε:

  • Essie Gel Couture Nail Polish 505: ένα βερνίκι νυχιών για αποτέλεσμα σαν gel χωρίς τη χρήση λάμπας UV. Χαρίζει γυαλιστερή λάμψη και διάρκεια έως και 15 ημέρες.
  • OPI Infinite Shine Nail Polish In Mint Condition: διαθέτει αποκλειστική τεχνολογία προ-πολυμερισμένου gel, κλειδώνοντας στα νύχια για έως και 11 ημέρες. Έχει εύκολη εφαρμογή, γρήγορη αφαίρεση και απίστευτη επιλογή αποχρώσεων.
  • Mon Reve French Manicure Nail Color 002: Κλασικό και αγαπημένο, το γαλλικό μανικιούρ ταιριάζει σε κάθε περίσταση και με κάθε στυλ, επιλέξτε ανάμεσα στις απίθανες αποχρώσεις το δικό σας αγαπημένο.
  • Korres Gel Effect Nail Colour 45: Η απόλυτη λάμψη χρώματος με διάρκεια έως 10 ημέρες. Τα φυσικά συστατικά της σύνθεσης φροντίζουν, παράλληλα, τα νύχια και χαρίζουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

 

🩵 Απογειώστε τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις με τέλειες επιλογές στα νύχια σας, με τα χρώματα που κυριαρχούν το φετινό καλοκαίρι και δημιουργήστε άκρως εντυπωσιακό και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα σε κάθε σας εμφάνιση.

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα