×

Προστασία, Μαύρισμα & Αντιγήρανση με τα Αντηλιακά Lierac Sunissime!

Συντάχθηκε:  05/08/2024, από , Αισθητικός - Beauty Advisor
 Εκτιμώμενος Χρόνος Ανάγνωσης:  3m, 23s

Προστασία από τον ήλιο, φυσικό μαύρισμα και παράταση αυτού, αντιγήρανση: υπάρχει αντηλιακή σειρά που να προσφέρει όλα τα παραπάνω; Υπάρχει και είναι η σειρά αντηλιακής προστασίας Lierac Sunissime!

Η μοναδική σειρά που προετοιμάζει το δέρμα και παρατείνει το μαύρισμα, προσφέρει ολική προστασία από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες και την πρόωρη γήρανση που επιφέρουν στην επιδερμίδα. Διαβάστε το άρθρο μας για τη σειρά αντηλιακής προστασίας Lierac Sunissime και ανακαλύψτε τον τρόπο για να αποκτήσετε και να διατηρήσετε ένα τέλειο μαύρισμα, χωρίς τον φόβο της ηλιακής ακτινοβολίας!

 

Lierac Sunissime: πως μπορώ να πετύχω το τέλειο μαύρισμα;

Για να πετύχετε το τέλειο μαύρισμα, να το διατηρήσετε, χωρίς όμως να επιβαρυνθεί η επιδερμίδα σας, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα με τα προϊόντα Lierac Sunissime:

  • Βήμα 1: Προετοιμασία δέρματος με κάψουλες
  • Βήμα 2: Προστασία του δέρματος
  • Βήμα 3: Διατήρηση μαυρίσματος

Παρακάτω, θα δούμε αναλυτικά τα βήματα και τα προϊόντα που απαιτούνται.

Βήμα 1: Προετοιμασία δέρματος με κάψουλες

Αποτελώντας τη μόνη in & out ρουτίνα στην αγορά, η σειρά Lierac Sunissime αξιοποιεί τα οφέλη των βιταμινών, των μετάλλων και άλλων θρεπτικών συστατικών, προς όφελος του μαυρίσματος. Το συμπλήρωμα διατροφής Lierac Sunissime The Preparing Tan Capsules αποτελεί μια αμετάβλητη φόρμουλα, που προετοιμάζει, αναδεικνύει και παρατείνει το μαύρισμα, προστατεύοντας από τη γήρανση του δέρματος.

Lierac Sunissime The Preparing Tan Capsules 30caps
Lierac Sunissime The Preparing Tan Capsules 30caps

 

Η σύνθεση του συμπληρώματος βασίζεται σε 4 ομάδες θρεπτικών συστατικών:

  1. Συμπύκνωμα αντιοξειδωτικών (βιταμίνη Ε και σελήνιο): προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες
  2. Συμπύκνωμα καροτενοειδών (καροτέλαιο, β-καροτένιο από κόκκινα φύκη, ελαιορητίνη από ντομάτα (τιτλοδοτημένη σε λυκοπένιο) και εκχύλισμα πετάλων κατιφέ (τιτλοδοτημένο σε λουτεΐνη): ενεργοποίηση του μαυρίσματος και προστασία από τις ελεύθερες ρίζες
  3. Ελαιόλαδο και έλαιο βόραγου: πλούσια σε ωμέγα 3, 6 και 9, που ενισχύουν τη λειτουργία του δερματικού φραγμού και θρέφουν εκ των έσω
  4. Εκχύλισμα κουρκουμά: μείωση στις βλάβες που προκαλούν οι ακτίνες UV

 

👉 Οδηγίες χρήσης: 1 κάψουλα την ημέρα, 15 ημέρες πριν από την έκθεση στον ήλιο, κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο και 15 ημέρες μετά την έκθεση στον ήλιο.

 

Βήμα 2: Προστασία του δέρματος

Μετέπειτα, για την προστασία του δέρματος, η Lierac, έχει σχεδιάσει προϊόντα αντηλιακής προστασίας για πρόσωπο – ντεκολτέ και σώμα, τα οποία προστατεύουν και από τη γήρανση του σώματος.

Τα αντηλιακά της σειράς Lierac Sunissime προσφέρουν προστασία ευρέος φάσματος κατά των UVA & UVB ακτινών, της υπέρυθρης ακτινοβολίας καθώς και του blue light. Αυτό, επιτυγχάνεται μέσω του συνδυασμού οργανικών φίλτρων και ενεργών συστατικών, προσαρμοσμένων σε κάθε υφή.

Παράλληλα, το αντιοξειδωτικό σύμπλοκο με φαιοφύκη, φυτικά φλαβονοειδή, δεντρολίβανο και βιταμίνη Ε, προσφέρουν πρόληψη και αντιμετώπιση σε 3 σημάδια γήρανσης (ρυτίδες, κηλίδες, χαλάρωση).

Τέλος, η φυτική γλυκερίνη προσφέρει την απαιραίτητη ενυδάτωση στην επιδερμίδα, ενώ το εκχύλισμα από κόκκινα φύκη ενεργοποιεί το μαύρισμα.

Για το πρόσωπο

Lierac Sunissime The Velvety Sun Fluid Spf30, 40ml
Lierac Sunissime The Velvety Sun Fluid Spf30, 40ml

 

Lierac Sunissime Protective BB Fluide Global Anti-Aging Spf50+, 40ml
Lierac Sunissime Protective BB Fluide Global Anti-Aging Spf50+, 40ml

 

Lierac Sunissime The Velvety Sun Fluid Spf50+, 40ml
Lierac Sunissime The Velvety Sun Fluid Spf50+, 40ml

 

Για το σώμα

Lierac Sunissime The Melt-in Sun Body Lotion Spf30, 150ml
Lierac Sunissime The Melt-in Sun Body Lotion Spf30, 150ml

 

Lierac Sunissime The Silky Sun Body Oil Spf30, 150ml
Lierac Sunissime The Silky Sun Body Oil Spf30, 150ml

 

Lierac Sunissime The Melt-in Sun Body Lotion Spf50, 150ml
Lierac Sunissime The Melt-in Sun Body Lotion Spf50, 150ml

Βήμα 3: Διατήρηση μαυρίσματος

Για την παράταση του μαυρίσματος, το Lierac Sunissime The After Sun Sorbet Face αποτελεί την απόλυτη ενυδατική και αντιγηραντική φόρμουλα, που θα διατηρήσει και θα αναδείξει το μαύρισμά σας. Η φόρμουλα του προϊόντος στηρίζεται σε 3 ενεργά συστατικά:

  1. Εκχύλισμα αμαμηλίδας: Αυξάνει την παραγωγή ελαστίνης και προστατεύει το δέρμα από τη φωτογήρανση
  2. Εκχύλισμα από κόκκινα φύκη: Ενισχύει τη σύνθεση της μελανίνης και βελτιώνει τη μεταφορά της για ομοιόμορφο μαύρισμα
  3. Ενυδατικός καταπραϋντικός βιοσακχαρίτης: Ενεργοποιεί τη σύνθεση του Υαλουρονικού οξέος
Lierac Sunissime The After Sun Sorbet Face 50ml
Lierac Sunissime The After Sun Sorbet Face 50ml

 

Tip: Χρησιμοποιήστε 15 ημέρες πριν από τις διακοπές σας για προετοιμασία του δέρματος προσώπου και σώματος [κόκκινα φύκη]. Έπειτα, σε όλη τη διάρκεια των διακοπών. Και συνεχίστε για 15 ημέρες έως 3 εβδομάδες μετά τις διακοπές για παράταση του μαυρίσματος.

 

✍️ Η θάλασσα και ο καυτός ήλιος σας περιμένουν! Ακολουθήστε τα 3 βήματα με τα προϊόντα Lierac Sunissime, χαρίστε στον εαυτό σας ένα μοναδικό μαύρισμα με διάρκεια και ξεχάστε κάθε σημάδι γήρανσης από την ηλιακή ακτινοβολία!

Πηγές

  1. SUNISSIME Lierac

Αισθητικός και Beauty Advisor στο Pharm24. Απόφοιτος του Τμήματος του Δ.Ι.Ε.Κ. Σπάρτης (Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης) με ειδικότητα «Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικής», με βεβαίωση απόκτησης Διπλώματος Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης, έπειτα από επιτυχή συμμετοχή στο θεωρητικό και πρακτικό μέρος Εξετάσεων Πιστοποίησης Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Περισσότερα

Προτεινόμενα Άρθρα

elGreek