CeraVe Resurfacing Retinol Serum 30ml
76 πόντοι

CeraVe Resurfacing Retinol Serum 30ml

Ορός Προσώπου με Ρετινόλη

Κωδικός 048437
Αναμένεται στις 07/04/2024

Π.Λ.Τ.  21,01€
  5.0
6
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(6)
Γράψτε τη γνώμη σας
  1 Ερώτηση χρήστη

CeraVe Resurfacing Retinol Serum Ορός Προσώπου με Ρετινόλη 30ml Ορός προσώπου με ρετινόλη της CeraVe, κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Η ρετινόλη γνωστή και ως βιταμίνη Α, συμβάλλει σημαντικά στην λειτουργία της ανανέωσης των κυττάρων...  Διαβάστε περισσότερα

15,12€
Κερδίστε 76 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 3337875829007
ΒΑΡΟΣ: 64gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

CeraVe Resurfacing Retinol Serum Ορός Προσώπου με Ρετινόλη 30ml

Ορός προσώπου με ρετινόλη της CeraVe, κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Η ρετινόλη γνωστή και ως βιταμίνη Α, συμβάλλει σημαντικά στην λειτουργία της ανανέωσης των κυττάρων, δίνει σφριγηλότητα και βοηθάει στην ανάπλαση του δέρματος.

Μειώνει την εμφάνιση σημαδιών μετά από ακμή και συσφίγγει τους πόρους. Βοηθά στην αποκατάσταση του επιδερμικού φραγμού και λειαίνει την επιδερμίδα. Σύνθεση με 3 απαραίτητα ceramides, εκχυλίσματα ρίζας γλυκόριζας και νιασιναμίδη.

Συστήνεται οι πρώτες εφαρμογές να είναι σε πιο αραιά διαστήματα, για παράδειγμα, 1 με 2 φορές την βδομάδα. Χάρη στη σύνθεσή του ο ορός απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, αποκαθιστώντας τη χαμένη φωτεινότητα.

Εφαρμόστε επαρκή ποσότητα ορού σε καθαρό δέρμα με απαλά χτυπηματάκια με τις άκρες των δακτύλων σας. Εφαρμόστε στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ.

Γενικά Χαρακτηριστικά
Ανάγκες ΔέρματοςΡυτίδες - Λεπτές Γραμμές, Σύσφιξη
ΔράσηΑντιγηραντική
ΜορφήΟρός - Serum
ΠεριοχήΠρόσωπο
Σύσταση Προϊόντος ΟμορφιάςΡετινόλη

Aqua/Water, Propanediol, Dimethicone, Cetearyl Ethylhexanoate, Niacinamide, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Dipotassium Glycyrrhizate, Hydrogenated Lecithin, Potassium Phosphate, Ceramide Np, Ceramide Ap, Ceramide Eop, Carbomer, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Dimethiconol, Lecithin, Sodium Citrate, Retinol, Sodium Hyaluronate, Sodium Lauroyl Lactylate, Cholesterol, Phenoxyethanol, Alcohol, Isopropyl Myristate, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Pentylene Glycol, Phytosphingosine, Xanthan Gum, Polysorbate 20, Ethylhexylglycerin.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "CeraVe Resurfacing Retinol Serum 30ml"

5.0
6 Κριτικές
6
0
0
0
0
πριν από 8 μήνες
ΙΩΑΝΝΑ Κ.
Πολύ καλό
Πολύ καλό, δεν ερεθίζει το δέρμα μου, λίγο ένα πολύ ελαφρύ και ανεκτό τσούξιμο νιώθω. Ένιωσα διαφορά στην επιδερμίδα μου και θα το ξανά αγοράσω σίγουρα
πριν από 11 μήνες
ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ Κ.
Πολυ καλος!
Πολυ καλο! Δεν ερεθισε το δερμα μου καθολου. Σιγουρα θα το αγορασω ξανα
πριν από 3 μήνες
Evangelia T.
*
*
πριν από 6 μήνες
Silvi B.
Review
The best product of cerave
πριν από 9 μήνες
Γεωργια Ρ.
Πολύ καλό!!!
Το προτείνω!!!
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;

    Ποιο είναι το ποσοστό της ρετινόλης στο σκεύασμα αυτό;
    Δυστυχώς η συγκεκριμένη πληροφορία δεν μπορεί να δοθεί απο την εταιρία, ωστόσο για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα καταναλωτών στο 800 11 300 30.
    10/02/2023 από Pharm24