Avene Cleanance Comedomed 30ml
79 πόντοι

Avene Cleanance Comedomed 30ml

Συμπύκνωμα Κατά των Ατελειών, Μειώνει τα Σπυράκια & τα Μαύρα Στίγματα

Κωδικός 030551
Σύντομα διαθέσιμο

Π.Λ.Τ.  24,30€
  4.8
21
0
0
0
1
Διαβάστε κριτικές
(22)
Γράψτε τη γνώμη σας
  6 Ερωτήσεις χρηστών

Avene Cleanance Comedomed Συμπύκνωμα Κατά των Ατελειών, Μειώνει τα Σπυράκια & τα Μαύρα Στίγματα 30ml Αυτή η φροντίδα μειώνει τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα και περιορίζει την εμφάνιση νέων ατελειών χάρη στη δράση φαγεσωρο-αντιστροφής, περιορισμ...  Διαβάστε περισσότερα

Έχει καταργηθεί/αντικατασταθεί από την εταιρεία
Κερδίστε 79 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 3282770202854
ΒΑΡΟΣ: 30gr
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Προϊόντα που έχουν καταργηθεί
Avene Partner

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Avene Cleanance Comedomed Συμπύκνωμα Κατά των Ατελειών, Μειώνει τα Σπυράκια & τα Μαύρα Στίγματα 30ml

Αυτή η φροντίδα μειώνει τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα και περιορίζει την εμφάνιση νέων ατελειών χάρη στη δράση φαγεσωρο-αντιστροφής, περιορισμού των ατελειών και παρεμπόδισης της επανεμφάνισής τους. Με το Cleanance Comedomed, η Eau Thermale Avène προτείνει μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση, απολύτως καινοτόμα. Δρώντας στο αόρατο επίπεδο των ατελειών, σπάει τον φαύλο κύκλο εμφάνισης των σπυριών για ένα πιο καθαρό δέρμα, τώρα και για πολύ καιρό. Εμποδίζει τόσο την επανεμφάνιση ήδη υπάρχουσων ατελειών, αλλά και την εμφάνιση νέων. Δρα κυριολεκτικά στη ρίζα! Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα κατά των ατελειών σε 7 ημέρες*. Ένα μόνο δραστικό συστατικό, το ComedoclastinTM, σε πολύ υψηλή συγκέντρωση, επιτρέπει - σε ένα μόνο βήμα!- να μειωθούν οι υπάρχουσες ατέλειες εμποδίζοντας τη μετατροπή των μικρο-φαγεσώρων από τη ρίζα, για να περιορίσει την εμφάνισή τους στο μέλλον. *Κλινική μελέτη, παρατηρήθηκε σημαντική μείωση των ατελειών υπό δερματολογικό έλεγχο σε 51 άτομα σε 7 ημέρες. Χρήση του Cleanance Comedomed 2 φορές την ημέρα για 56 ημέρες. Η ανοχή και η αποτελεσματικότητά του έχουν αποδειχθεί από μελέτες που διεξήχθησαν υπό δερματολογικό έλεγχο σε περισσότερα από 180 άτομα με ήπιες προς μέτριες ατέλειες, τόσο μόνο του όσο και σε συνδυασμό με φαρμακευτικές θεραπείες:

ΜΙΑ ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΔΡΑΣΗ ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ:

  • Οι ατέλειες μειώνονται κατά 22% (1)
  • 9 χρήστες στους 10 είναι ικανοποιημένοι (2)
  • 90% των ατόμων βρίσκουν το δέρμα τους πιο καθαρό (3)

ΔΡΑΣΗ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ:

  • Γίνεται όλο και πιο δραστικό με κάθε εφαρμογή:
  • Μειώνει τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα κατά 45%, ένα ιδιαίτερα υψηλό αποτέλεσμα σε σύγκριση με την ομάδα ελέγχου 3

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΙΚΗ ΑΝΟΧΗ

1. Μελέτη ανοχής και αποτελεσματικότητας που διεξήχθη σε 51 άτομα με ήπιες έως μέτριες ατέλειες. Εφαρμογή του Cleanance Comedomed μόνο του , δύο φορές την ημέρα για 56 ημέρες.

2. Ικανοποίηση σε 7 ημέρες, 51 άτομα, 2 εφαρμογές την ημέρα

3. Συγκριτική μελέτη σε 36 άτομα υπό δερματολογικό έλεγχο για 56 ημέρες. Μία ομάδα ελέγχου χωρίς θεραπεία (Ν=18) και μία ομάδα με θεραπεία δύο φορές την ημέρα με το Cleanance Comedomed (N=18). Λιπαρό δέρμα με ατέλειες και δέρμα με τάση ακμής Το Cleanance Comedomed ενδείκνυται ιδιαίτερα για το δέρμα με τάση ακμής με σπυράκια και μαύρα στίγματα. Έφηβοι από 12 ετών, ενήλικες. Τα 2 βασικά βήματα για τη φροντίδα του λιπαρού δέρματος με τάση ακμής είναι: -καθαρισμός ή ντεμακιγιάζ για καλό καθαρισμό του προσώπου πρωί και βράδυ -εφαρμογή μίας φροντίδας κατά των ατελειών πρωί και βράδυ Εφαρμογή του Cleanance Comedomed: απλώστε μία μικρή ποσότητα στις άκρες των δαχτύλων και εφαρμόστε την αρχικά ταμποναριστά στη ζώνη Τ και τα μάγουλα. Κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Ολοκληρώστε κατεβαίνοντας προς το κάτω μέρος του προσώπου. Για να καλύψετε τις ήπιες ατέλειες, χρησιμοποιήστε το μπεζ Διορθωτικό Πινέλο, εφαρμόζοντας μικρές ποσότητες στην άκρη τους. Με μία μπατονέτα απλώστε απαλά γύρω από το σπυράκι. Σταθεροποιήστε με την Πολύχρωμη Πούδρα Translucide. Το Cleanance Comedomed είναι εξαιρετική βάση για μακιγιάζ!

Ευχάριστο και πρακτικό, το φιαλίδιο με αντλία, με μία μόνο πίεση προσφέρει την κατάλληλη δόση προϊόντος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με τοπική φαρμακευτική αγωγή (εξαιρείται η δια του στόματος ισοτρετινοΐνη).

Εφαρμόστε 2 πιέσεις σε ολόκληρο το πρόσωπο ,πλάτη & στήθος  δύο φορές την ημέρα. Εξαιρετική βάση για μακιγιάζ.

Γενικά Χαρακτηριστικά
ΜορφήΟρός - Serum
ΠεριοχήΠρόσωπο

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). ISOPROPYL ALCOHOL. PEG-6. GLYCERIN. SILYBUM MARIANUM FRUIT EXTRACT. SILICA. POLYACRYLATE-13. POLYISOBUTENE. POLYSORBATE 20. SORBITAN ISOSTEARATE. WATER (AQUA).

Συνιστάται στους καταναλωτές να ελέγχουν πάντα τα συστατικά του προϊόντος πριν την αγορά.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Avene Cleanance Comedomed 30ml"

4.8
22 Κριτικές
21
0
0
0
1
πριν από 2 χρόνια
ΕΙΡΗΝΗ Τ.
Avene Comedomed
Μετά από περίπου ένα μήνα και ακολουθώντας πίστα όλες τις οδηγίες χρίσης δεν είδα κανένα αποτέλεσμα.
πριν από 3 χρόνια
κικη φ.
Πολυ καλή
Πολυ καλή μέσα σε λίγες μέρες είδα διαφορά με την ακμη.εννοειται θα την ξανά πάρω όπως κ άλλα προϊόντα της σειράς.
πριν από 4 χρόνια
Μαριαννα Φ.
Εξαιρετικό
Πραγματικά πολύ καλό προϊόν. Βοηθάει στη σμιγματορύθμιση αλλά και μειώνει τα σπυράκια. Λίγο ακριβό αλλά αξίζει
πριν από 4 χρόνια
Αντζελινα Μ.
Κρεμα
Εξαιρετικό προϊόν και δεν αφήνει λιπαρότητα
πριν από 3 μήνες
Επιβεβαιωμένη αγορά
ΑΝΤΩΝΙΑ Κ.
Πολύ καλό προϊόν
Πραγματικά πολύ καλό προϊόν. Βοηθάει στη σμηγματορύθμιση αλλά και μειώνει τα σπυράκια και τις ουλές από ακμή.
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;

    Επιτρέπεται η χρήση του προϊόντος στην εγκυμοσύνη;
    Πάντα με την σύμφωνη γνώμη του ιατρού σας.
    14/02/2022 από Pharm24
    Τη 2η μέρα χρήσης μου δημιούργησε ξεφλούδισμα στη περιοχή όπου έχω σπυριά από τη χρήση μάσκας.Ποια ενυδατική προτείνεται;
    Αν επιθυμείτε μπορείτε να δοκιμάσετε είτε την Avene Hydrance UV Riche Cream Spf30 40ml είτε την Avene Hydrance Aqua-Gel Creme Hydratant ανάλογα με τον τύπο επιδερμίδας σας.
    23/02/2021 από Pharm24
    Χρησιμοποειται σαν κρεμα προσωπου; Αντικαθιστα την ενυδατικη;
    Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με τοπική φαρμακευτική αγωγή (εξαιρείται η δια του στόματος ισοτρετινοΐνη). Εφαρμόστε 2 πιέσεις σε ολόκληρο το πρόσωπο δύο φορές την ημέρα. Δεν αντικαθιστά την ενυδατική σας.
    16/11/2020 από Pharm24
    Το βάζουμε σε βρεγμένο δέρμα ;
    To προϊόν εφαρμόζεται σε στεγνή επιδερμίδα.
    09/09/2020 από Pharm24
    Μετά πρέπει να ξεβγάλουμε με νερό ;
    Το προϊόν δεν ξεβγάζεται.
    08/09/2020 από Pharm24