Euro-Pharma Sporogen Bustine 10 Sachets
50 πόντοι

Euro-Pharma Sporogen Bustine 10 Sachets

Συμπλήρωμα Διατροφής με Προβιοτικά, Ψευδάργυρο & Βιταμίνες για την Ισορροπία της Εντερικής Χλωρίδας, την Αντιμετώπιση της Οξείας Διάρροιας & την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού

Κωδικός 062445
Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)
Mόνο 4 προϊόντα είναι διαθέσιμα!

Π.Λ.Τ.  15,23€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Euro-Pharma Sporogen Bustine Συμπλήρωμα Διατροφής με Προβιοτικά, Ψευδάργυρο & Βιταμίνες για την Ισορροπία της Εντερικής Χλωρίδας, την Αντιμετώπιση της Οξείας Διάρροιας & την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού 10 Sachets Συμπλήρωμα διατροφής με προβιοτικά...  Διαβάστε περισσότερα

10,05€
Κερδίστε 50 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5206856000781
ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΟ ΒΑΡΟΣ: 97gr
Δείτε επίσης προϊόντα στις κατηγορίες:
Προβιοτικά - Ομαλή Λειτουργία Εντέρου, Γαστρεντερικό Σύστημα

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€
Περιγραφή Προϊόντος

Euro-Pharma Sporogen Bustine Συμπλήρωμα Διατροφής με Προβιοτικά, Ψευδάργυρο & Βιταμίνες για την Ισορροπία της Εντερικής Χλωρίδας, την Αντιμετώπιση της Οξείας Διάρροιας & την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού 10 Sachets

Συμπλήρωμα διατροφής με προβιοτικά (8,8 δισεκατομμύρια κύτταρα), μη γενετικώς τροποποιημένα, σε συνδυασμό με FOS, βιταμίνες Β1, Β2, Β6 και ψευδάργυρο. Συμβάλλει στην επανεξισορρόπηση της εντερικής βακτηριακής χλωρίδας, στη διάρροια και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Συμβάλλει σε οξεία διάρροια διαφόρων προελεύσεων, αντιβιοτικά, ιοί, αλλαγή περιβάλλοντος, σε φούσκωμα - μετεωρισμός, στην πρόληψη της αφυδάτωσης και στη δημιουργία φραγμού ώστε να αποφευχθούν ουρογεννητικές μολύνσεις.

Ενεργά συστατικά:

  • Οι φρουκτοολιγοσακχαρίτες είναι φρουκτάνες που αποτελούνται από μία γλυκόζη και 2-4 φρουκτόζες. Βρίσκονται στους φυτικούς ιστούς και χρησιμοποιούνται ως πρεβιοτικά και διαιτητικά γλυκαντικά. Είναι ωφέλιμα για τον οργανισμό καθώς αποτελούν τροφή για τη μικροχλωρίδα του εντέρου.
  • Bifidobacterium είναι μια ομάδα βακτηρίων που ονομάζονται προβιοτικά και συνήθως ζουν στο έντερο και στο στομάχι μας αλλά και στο γυναικείο κόλπο. Η χορήγηση τους φαίνεται ότι βοηθά στη βελτίωση του εντερικού φραγμού ενώ φαίνεται ότι συμβάλλει στη διατήρηση της περιόδου ύφεσης σε περιστατικά ελκώδους κολίτιδας. Βοηθούν το σώμα μας να εκτελεί βασικές λειτουργίες, όπως πέψη και αποτροπή επιβλαβών βακτηρίων.
  • Lactobacillus είναι ένα γένος βακτηρίων που υπάρχει στο γαστρεντερικό σύστημα καθώς και στο γυναικείο κόλπο. Μελέτες έχουν δείξει ότι η χορήγησή τους μπορεί να συμβάλλει στη μείωση συμπτωμάτων του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου.
  • Οι βιταμίνες Β1, Β2 και Β6 συμβάλλουν στη φυσιολογική σύνθεση κυστεΐνης, στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία, στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.
  • Ο ψευδάργυρος είναι ένα απαραίτητο μέταλλο για τον οργανισμό. Συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό οξέων και βάσεων, στο φυσιολογικό μεταβολισμό των μακροθρεπτικών συστατικών, στη φυσιολογική γνωσιακή λειτουργία, τη γονιμότητα και αναπαραγωγή, της καλή κατάσταση των οστών, τη φυσιολογική όρασης και στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος

Οδηγίες Χρήσης

Να λαμβάνετε με άδειο στομάχι.

Ρίξτε το περιεχόμενο του φακελίσκου σε ένα ποτήρι, προσθέστε νερό ή άλλο μην αλκοολούχο υγρά όχι ζεστό (περίπου στο ένα τέταρτο του ποτηριού), ανακατέψτε και πιείτε.

Σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί το 1/2 του περιεχομένου, φυλάξτε το στο ψυγείο, όχι πάνω από 24 ώρες.

Είναι δυνατό να ληφθεί απευθείας το περιεχόμενο χωρίς να αραιωθεί.

Δοσολογία

Παιδιά από 1 έως 3 ετών: ½ φακελάκι την ημέρα.

Άνω των 3 ετών: 1 φακελάκι την ημέρα.

Ενήλικες: 1 φακελάκι την ημέρα.

Αντενδείξεις-Αλληλεπιδράσεις

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. 

Προφυλάξεις

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Να φυλάσσεται σε θέση που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα μικρά παιδιά.

Να αποθηκεύεται σε ξηρό και δροσερό μέρος, μακριά από το ηλιακό φως.

Αρ. Πρώτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 30935/28.03.2018. Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Διατροφικές Πληροφορίες

Ημερήσια Δόση: 1 φακελίσκος

Δόσεις ανά Συσκευασία: 10

Περιεκτικότητα ανά Δόση   % ΣΗΠ*
Lactobacillus casei LC03 2 δισεκατομμύρια κύτταρα -
Lactobacillus acidophilus LA02 2 δισεκατομμύρια κύτταρα -
Lactobacillus plantarum LP01 2 δισεκατομμύρια κύτταρα -
Lactobacillus rhamnosus LR04 2 δισεκατομμύρια κύτταρα -
Bifidobacterium bifidum BB01 0,8 δισεκατομμύρια κύτταρα -
Βιταμίνη Β1 0,55 mg 50
Βιταμίνη Β2 0,7 mg 50
Βιταμίνη Β6 0,7 mg 50
Ψευδάργυρος 6 mg 60
Φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες (FOS) 2.500 mg -
Ενέργεια 6,15 kcal / 25,75 kj -
Λίπη 8 mg -
Εκ των οποίων κορεσμένα 6,4 mg -
Συνολικοί υδατάνθρακες 356 mg -
Εκ των οποίων σάκχαρα     204 mg -
Πρωτεΐνες 1,3 mg -
Αλάτι 0,05 mg -
Ίνες 2,320 mg -

* % Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης

Συστατικά-Έκδοχα

Lactobacillus acidophilus la02 (dsm 21717), lactobacillus casei lc03 (dsm 27537), lactobacillus plantarum lp01 (lmg p-21021), lactobacillus rhamnosus lr04 (dsm 16605), bifidobacterium bifidum bb01 (dsm 22892), γλυκονικός ψευδάργυρος, αντιπηκτικός παράγοντας: διοξείδιο του πυριτίου, βιταμίνη β1 (υδροχλωρική θειαμίνη), βιταμίνη β2 (ριβοφλαβίνη), βιταμίνη β6 (υδροχλωρική πυριδοξίνη), φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες (fos): μαλτοδεξτρίνη, άρωμα: φυσική γεύση βανίλιας.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Ενδέχεται να υπάρχουν περαιτέρω αλληλεπιδράσεις και παρενέργειες από τις αναγραφόμενες. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Να διατηρείται σε σκιερό, ξηρό περιβάλλον και σε θερμοκρασία δωματίου (15-25 ° C), εκτός αν προτείνεται κάτι διαφορετικό από την εταιρία παραγωγής του.

  • Δεν περιέχει γλουτένη
  • Δεν περιέχει λακτόζη
  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, Γενική Ταχυδρομική ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier και Courier Center ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +2,00€, ενώ για αποστολές με Speedex +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω καθώς και από τις εταιρίες Speedex και BoxNow.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, Γενική Ταχυδρομική, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Euro-Pharma Sporogen Bustine 10 Sachets"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;