Healthia My Naturals 852mg 60caps
119 πόντοι

Healthia My Naturals 852mg 60caps

Συμπλήρωμα Διατροφής με Εκχυλίσματα Βοτάνων, Βιταμίνες, Μέταλλα & Ιχνοστοιχεία για Ισχυρή Αντιοξειδωτική Προστασία & Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού

Κωδικός 062316
Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)
Mόνο 3 προϊόντα είναι διαθέσιμα!

Π.Λ.Τ.  35,01€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Healthia My Naturals 852mg Συμπλήρωμα Διατροφής με Εκχυλίσματα Βοτάνων, Βιταμίνες, Μέταλλα & Ιχνοστοιχεία για Ισχυρή Αντιοξειδωτική Προστασία & Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού 60caps Το συμπλήρωμα διατροφής My Naturals της Healthia αποτελεί έναν εξαιρ...  Διαβάστε περισσότερα

23,80€
Κερδίστε 119 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5200131350967
ΒΑΡΟΣ: 68gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€
Περιγραφή Προϊόντος

Healthia My Naturals 852mg Συμπλήρωμα Διατροφής με Εκχυλίσματα Βοτάνων, Βιταμίνες, Μέταλλα & Ιχνοστοιχεία για Ισχυρή Αντιοξειδωτική Προστασία & Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού 60caps

Το συμπλήρωμα διατροφής My Naturals της Healthia αποτελεί έναν εξαιρετικό συνδυασμό από φυσικά συστατικά, εκχυλίσματα βοτάνων, βιταμίνες, φυλλικό οξύ και τα απαραίτητα μέταλλα - ιχνοστοιχεία με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, ενίσχυση του ανοσοποιητικού και τόνωση του οργανισμού.

Δράση και ενεργά συστατικά:

  • Οι βιταμίνες C και D, ο ψευδάργυρος και η Βιταμίνη Β12 συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Ισχυροποιούν την άμυνα του οργανισμού ενάντια σε λοιμώξεις από παθογόνα βακτήρια, ιούς και συμβάλλουν στη γρηγορότερη ανάρρωση σε περίπτωση νόσησης.
  • Το σελήνιο, η βιταμίνη C, ο ψευδάργυρος και η βιταμίνη Ε συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες και τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες. Το αυξημένο οξειδωτικό στρες προκαλεί μακροπρόθεσμα που προκαλούν την εκφύλιση του οργανισμού και αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης σοβαρών ασθενειών.
  • Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία του μεταβολισμού. Συμβάλλουν στον καλύτερο μεταβολισμό των τροφών και στην απελευθέρωση ενέργειας από τα τρόφιμα που καταναλώνουμε. Επιπλέον, συμβάλλουν στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, στην ενίσχυση της ψυχολογίας και στην εύρυθμη λειτουργία του νευρικού συστήματος.
  • Η γύρη και η ασερόλα προσφέρουν ενισχυμένη υποστήριξη για το ανοσοποιητικό σύστημα, αύξηση της ενέργειας και βελτίωση της πέψης
  • Η πρόπολη έχει ισχυρές αντιμικροβιακές και αντιικές ιδιότητες, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και δρα ενάντια των ελεύθερων ριζών

Είναι μια εξαιρετική φόρμουλα με 23 δραστικά συστατικά και είναι ειδικά σχεδιασμένη για να χαρίζει τόνωση, ενέργεια και ενίσχυση του οργανισμού.

Το My Naturals συστήνεται για περιπτώσεις όπως*:

  • Γρηγορότερη ανάρρωση μετά από ασθένειες ή νόσηση
  • Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και πιο εύκολη αντιμετώπιση γρίπης - κρυολογήματος
  • Τόνωση - ενέργεια και καταπολέμηση της χρόνιας κόπωσης
  • Αντιμετώπιση του οξειδωτικού στρες 
  • Πρόληψη από ιούς και μολύνσεις
  • Μείωση της υπερανάπτυξης των παθογόνων βακτηρίων
  • Ελλιπής διατροφή που δεν περιλαμβάνει πολλά φρούτα και λαχανικά

* Σημείωση: Οι ανωτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος και τα ενδεχόμενα οφέλη για την υγεία είναι αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA.

Οδηγίες Χρήσης

Να λαμβάνεται κατά προτίμηση μαζί με το γεύμα.

Δοσολογία

Ενήλικες: 2 κάψουλες την ημέρα.

Αντενδείξεις-Αλληλεπιδράσεις

Καλό είναι να αποφεύγετε η χρήση σε άτομα κάτω των 18 ετών, εγκύους ή θηλάζουσες γυναίκες.

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Προφυλάξεις

Παρασκευάζεται σε εγκαταστάσεις που χειρίζονται υλικά όπως σπόροι και καρποί, σόγια, γάλα, αυγό, δημητριακά, σινάπι, ψάρια και άλλα αλλεργιογόνα υλικά.

Περιέχει γύρη.

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Να φυλάσσεται σε θέση που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα μικρά παιδιά.

Να αποθηκεύεται σε ξηρό και δροσερό μέρος, μακριά από το ηλιακό φως.

Αρ. Πρώτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 27566/2015. Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Διατροφικές Πληροφορίες

Ημερήσια Δόση: 2 κάψουλες

Δόσεις ανά Συσκευασία: 30

Περιεκτικότητα ανά Δόση   % ΣΗΠ*
Vitamin D3 25 µg (1000 iu) 500
Vitamin E 12 mg a-TE 100
Vitamin C 225 mg 281
Thiamin 2 mg 182
Riboflavin 2 mg 143
Niacin (Vitamin B3) 16 mg NE 100
Vitamin B6 1.5 mg 107
Folic Acid 200 µg 100
Vitamin B12 2.5 µg 100
Pantothenic Acid (Vitamin B5) 6 mg 100
Iron 14 mg 100
Zinc 20 mg 200
Copper 1 mg 100
Selenium 100 µg 182
Acerola Cherry Extract 105 mg  –
Bee Propolis 1000 mg whole propolis equivalent
from 200 mg extract
 –
Manuka Honey 150 mg  –
Royal Jelly 500 mg whole jelly equivalent
from 100 mg extract
 –
Ginger Root 100 mg  –
Citrus Bioflavanoids 60 mg  –
Elderberry 1000 mg whole elderberry equivalent
from 100 mg extract
 –
Trans-Resveratrol 50 mg  –
Bee Pollen 150 mg whole pollen equivalent
from 30 mg extract
 –

* % Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης

Συστατικά-Έκδοχα

Freeze Dried Acerola Cherry Powder: (Acerola Cherry Extract, Maltodextrin, Ascorbic Acid), Κέλυφος κάψουλας: Hydroxypropyl Methylcellulose, Bee Propolis Extract, Vitamin C (as Ascorbic Acid), Manuka Honey, Royal Jelly Extract, Ginger Root Powder, Citrus Bioflavanoids, Elderberry Fruit Extract, Zinc Glycinate, Iron Bisglycinate Prep: (L-Glycine, Ferronyl, Citric Acid, Silicon Dioxide), Trans-Resveratrol, Bee Pollen, Selenium Prep: (L-Selenomethionine, Microcrystalline Cellulose), Vitamin E (as D-Alpha Tocopherol Succinate), Vitamin D Prep (Cholecalciferol, Sucrose, Modified Starch, Maltodextrin), Pantothenic Acid (as D-Calcium Pantothenate), Copper Citrate, Thiamin (as Hydrochloride), Niacin (as Nicotinamide), Riboflavin, Vitamin B6 (as Pyridoxine Hydrochloride), Folic Acid, Vitamin B12 (as Cyanocobalamin), Maltodextrin.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Ενδέχεται να υπάρχουν περαιτέρω αλληλεπιδράσεις και παρενέργειες από τις αναγραφόμενες. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Να διατηρείται σε σκιερό, ξηρό περιβάλλον και σε θερμοκρασία δωματίου (15-25 ° C), εκτός αν προτείνεται κάτι διαφορετικό από την εταιρία παραγωγής του.

  • Κατάλληλο για χορτοφάγους
  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, Γενική Ταχυδρομική ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier και Courier Center ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +2,00€, ενώ για αποστολές με Speedex +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω καθώς και από τις εταιρίες Speedex και BoxNow.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, Γενική Ταχυδρομική, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Healthia My Naturals 852mg 60caps"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;