Korres Κουπόνι -10%
Korres Promo Spread Joy Herbarium Limited Edition Advent Calendar 2024 1 Τεμάχιο
230 πόντοι

Korres Promo Spread Joy Herbarium Limited Edition Advent Calendar 2024 1 Τεμάχιο

24 Προϊόντα Περιποίησης Εμπνευσμένα από τη Φύση Τοποθετημένα σε Διάφορα Κουτιά με Σχέδια Βοτάνων Σχηματίζοντας Ένα Σύγχρονο Φυτολόγιο

Κωδικός 063206
Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)
Mόνο 5 προϊόντα είναι διαθέσιμα!
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Korres Promo Spread Joy Herbarium Limited Edition Advent Calendar 2024 1 Τεμάχιο 24 καταπληκτικά προϊόντα είναι κρυμμένα σε αυτό το Advent Calendar περιμένοντας να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση! Τα προϊόντα είναι τοποθετημένα σε 24 κουτιά σε διαφ...  Διαβάστε περισσότερα

Π.Λ.Τ.  75,50€
46,05€
Κερδίστε 230 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5203069131677
ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΟ ΒΑΡΟΣ: 3139gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Korres Promo Spread Joy Herbarium Limited Edition Advent Calendar 2024 1 Τεμάχιο

24 καταπληκτικά προϊόντα είναι κρυμμένα σε αυτό το Advent Calendar περιμένοντας να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση! Τα προϊόντα είναι τοποθετημένα σε 24 κουτιά σε διαφορετικά σχήματα που δημιουργούν εικόνες και παρουσιάζουν ένα ευχάριστο φυτολόγιο.

Το Πακέτο Περιλαμβάνει:

Korres Eye Mask Black Tea Κρεμώδης Μάσκα Ματιών με Μαύρο Τσάι για Άμεση Σύσφιξη 6ml

Κρεμώδης μάσκα για άμεση σύσφιγξη και βελτίωση της όψης της περιοχής των ματιών. Το ένζυμο από μαύρο τσάι καταπραΰνει την ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια. Η rhodiola, ή αλλιώς χρυσή ρίζα, σε συνδυασμό με το εκχύλισμα βρώμης συσφίγγει και τονώνει την περιοχή. Τα επίπεδα ενυδάτωσης ενισχύονται χάρη στις απαλυντικές ιδιότητες του βουτύρου karitè και του jojoba oil και στην αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε.

Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ξεκούραστο και ανανεωμένο βλέμμα.

Korres Santorini Grape Velvet Skin Drink Face Dry Oil Ξηρό Λάδι Προσώπου για Ενυδάτωση & Μείωση των Ατελειών 15ml

Ξηρό λάδι προσώπου για βελούδινη επιδερμίδα με μία μόνο σταγόναΕνυδατώνει και απαλύνει τις ατέλειες χάρη στο πλούσιο σε αντιοξειδωτικά εκχύλισμα από αμπέλι Σαντορίνης, χαρίζοντας αναζωογονημένη και λαμπερή όψη.

Το εκχύλισμα από Σταφύλι Σαντορίνης προέρχεται από τη γηγενή ποικιλία λευκού σταφυλιού του νησιού και εμφανίζει πολύ υψηλή συγκέντρωση σε πολυφαινόλες. Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά χάρη στο ηφαιστειακό έδαφος όπου καλλιεργείται, το εκχύλισμά προσφέρει βαθιά θρέψη, μειώνει τις ατέλειες και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας.

Η Ρεσβερατρόλη, γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες, εντοπίζεται στη φλούδα του σταφυλιού και προσφέρει πολλαπλά οφέλη για τη βελτίωση της ποιότητας της επιδερμίδας. Παράλληλα, βοηθά την επιδερμίδα να αποκτήσει βελούδινη υφή και πιο φωτεινό τόνο.

Το έλαιο από τα κουκούτσια του σταφυλιούπλούσιο σε λιπαρά οξέα, ενισχύει τον υδρολιπιδικό προστατευτικό φραγμό και βελτιώνει την ελαστικότητα και την υφή της επιδερμίδας.

  1. Βελούδινη επιδερμίδα από τη 1η χρήση*
    *100% των γυναικών που δοκίμασαν KORRES Santorini Grape Velvet Λάδι Προσώπου / Τεστ αυτοαξιολόγησης, 32 εθελοντές ηλικίας 45-65 ετών.
  2. 94% των γυναικών είδαν την επιδερμίδα τους πιο λαμπερή, δυνατή κι ελαστική από την 1η χρήση*
    *KORRES Santorini Grape Velvet Λάδι Προσώπου / Τεστ αυτοαξιολόγησης, 32 εθελοντές ηλικίας 45-65 ετών.
  3. Χαρίζει αψεγάδιαστη επιδερμίδα*
    *100% των γυναικών που δοκίμασαν KORRES Santorini Grape Velvet Λάδι Προσώπου / Τεστ αυτοαξιολόγησης, 32 εθελοντές ηλικίας 45-65 ετών

Δερματολογικά ελεγμένο

Κατάλληλο για Vegans, 97.9% φυσικά συστατικά.

Korres Gel Effect Nail Colour Βερνίκι Νυχιών με Αμυγδαλέλαιο για Έντονη Λάμψη & Μεγάλη Διάρκεια 11ml - 57 Burgundy Red

Η απόλυτη λάμψη χρώματος με διάρκεια έως 10 ημέρες. Νέα τεχνολογία, νέα gel σύνθεση, νέα υφή, απόλυτη λάμψη, μέγιστη διάρκεια και επαγγελματικό ημιμόνιμο αποτέλεσμα.

Χρώμα που διαρκεί έως 10 ημέρες, διατηρώντας το λείο φινίρισμα και τη λάμψη της πρώτης ημέρας. Η απόλυτη λάμψη, η ένταση και η όψη του παραμένουν αναλλοίωτα. Η νέα συλλογή GEL EFFECT NAIL COLOUR εστιάζει σε φυσικά συστατικά που φροντίζουν τα νύχια - έλαιο Αμυγδάλου, αμινοξέα, προβιταμίνη Β5, αντιπροσωπεύοντας την πιο φυσική προσέγγιση και αποτελεσματική επιλογή του ημιμόνιμου manicure, χωρίς χρήση λάμπας UV.

Τα φυσικά συστατικά της σύνθεσης φροντίζουν, παράλληλα, τα νύχια - θρεπτικό Αμυγδαλέλαιο, 18 αμινοξέα από Σιτάρι και Σόγια όμοια με αυτά της κερατίνης και ενυδατική προβιταμίνη Β5 ενισχύουν την αντοχή και ελαστικότητα των νυχιών, βελτιώνουν την υφή τους και τα προστατεύουν.

Δερματολογικά ελεγμένο.

Korres Greek Yoghurt Nourishing Probiotic Gel Cream for Normal to Combination Skin Ενυδατική Κρέμα Ημέρας Ελαφριάς Υφής Ελληνικό Γιαούρτι, με Προβιοτικά 20ml

Δροσερή κρέμα μη λιπαρής υφής, ενισχυμένη με προβιοτικά από Ελληνικό Γιαούρτι, ένα συστατικό γνωστό από την ελληνική παράδοση για την ενυδατική του δράση. Με βελούδινη υφή που απορροφάται άμεσα, προσφέρει 48ωρη ενυδάτωση και διατηρεί το μικροβίωμα της επιδερμίδας χαρίζοντας ισορροπημένο δυνατό δέρμα, με υγιή λάμψη.

Εμπλουτισμένη με:

  • Ελληνικό γιαούρτι 
    Πλούσια πηγή προβιοτικών για θρέψη και προστασία της επιδερμίδας
  • Microbiome technology
    Τεχνολογία φιλική στο μικροβίωμα για ισορροπημένο και δυνατό δέρμα. Προστατεύει και ανακουφίζει το κουρασμένο δέρμα

Άρωμα 100% Φυσικής Προέλευσης. Δερματολογικά ελεγμένη 94.7% Natural Origin Content.

Korres Scrub Olive Stones Δυνατό Scrub Βαθιάς Απολέπισης για Βαθύ Καθαρισμό 18ml

Scrub με κρεμώδη υφή, πλούσιο σε κόκκους ελιάς για βαθιά απολέπιση και καθαρισμό. Οι κόκκοι ελιάς καθαρίζουν σε βάθος τους πόρους και απομακρύνουν τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα. Το βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και θρεπτικά λιπαρά στοιχεία, βιταμίνες και πολυφαινόλες, ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα. Το εκχύλισμα από καλέντουλα και ενεργή αλόη προσφέρει ενυδατική, αντιοξειδωτική και καταπραϋντική δράση.

Ένα scrub που προετοιμάζει την επιδερμίδα για τα επόμενα βήματα περιποίησης.

Korres Argan Oil Post-Colour Mask Μάσκα για Μετά τη Βαφή με Έλαιο Argan για Υγιή, Ενυδατωμένα Μαλλιά και Χρώμα που Λάμπει 40ml

Το έλαιο argan, γνωστό ως το «χρυσάφι της ερήμου», είναι πλούσια πηγή λιπαρών οξέων και φυσικών τοκοφερολών και ιδιαίτερα δημοφιλές τόσο για το ευχάριστο άρωμά του, την πλούσια, μη-λιπαρή υφή του, αλλά και την ενυδατική, βαθιά θρεπτική δράση. Αποκαθιστά τα επίπεδα υγρασίας και προστατεύει τα μαλλιά από τη φθορά, ενώ τους χαρίζει μοναδική απαλότητα και λάμψη. Τα έλαια ηλίανθου, ελιάς και jojoba, το complex πολυσακχαριτών, τα εκχυλίσματα από παντζάρι, δίκταμο και μαντζουράνα, πεπτίδια και αμινοξέα από carob tree, πρωτεΐνες και βιταμίνες αναμειγνύονται με το έλαιο argan στις νέες φόρμουλες για να θωρακίσουν το χρώμα, τη λάμψη, την υγιή όψη και απαλή υφή των μαλλιών αμέσως μετά τη διαδικασία βαφής και έως την επόμενη φορά!

Δερματολογικά ελεγμένο.

Korres Δροσερή Μάσκα Ματιών με Aγγούρι για Μαύρους Κύκλους & Σακούλες 8ml

Μάσκα ματιών, σε μορφή gel, που φροντίζει για την υγιή όψη της ευαίσθητης περιοχής των ματιών μέσω της ενυδάτωσης και αποτοξίνωσης. Το Αγγούρι, γνωστό για την παραδοσιακή του χρήση ως ενυδατικό και αναζωογονητικό συστατικό, συνδυάζεται με μείγμα φυσικών δραστικών, μεταξύ των οποίων Υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους, Βεταϊνη, Χαμομήλι και Guarana, που ενισχύουν τη μικροκυκλοφορία, τονώνουν, βελτιώνουν την όψη μαύρων κύκλων και το πρήξιμο στην περιοχή.

  • Αγγούρι (εκχύλισμα)
    Αναζωογονεί και ενυδατώνει.
  • Φυσικά εκχυλίσματα (Ενεργό σύμπλεγμα)
    Eνισχύουν τη μικροκυκλοφορία / δρουν κατά των μαύρων κύκλων
  • Υαλουρονικό οξύ υψηλού ΜΒ
    Ενυδατώνει και μειώνει την απώλεια υγρασίας
  • Βεταϊνη, Rhodiola Rosea (φυσικό μίγμα): στοχεύουν στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών, μειώνουν το πρήξιμο και αναζωογονούν τα μάτια.
  • Χαμομήλι (Βιολογικό εκχύλισμα)
    Aντιφλεγμονώδης δράση
  • Gingo Biloba (εκχύλισμα)
    Ξεκουράζει και αποτοξινώνει τα μάτια
  • Guarana (εκχύλισμα)
    Τόνωση 
  • Echinachea (εκχύλισμα):
    Αντιφλεγμονώδες, προστατεύει τα ευαίσθητα μάτια

Δερματολογικά & οφθαλμολογικά ελεγμένο.

Korres Pure Greek Olive Body Milk Olive Blossom Ενυδατικό Γαλάκτωμα με Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο & Άρωμα από Άνθη Ελιάς 40ml

Ενυδατικό γαλάκτωμα με εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο, φυσική πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών, και τονωτικό εκχύλισμα φύλλων Ελιάς. Απορροφάται άμεσα και διατηρεί την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη.

Με σημείο αναφοράς τους διάσημους κρητικούς ασημο-πράσινους ελαιώνες, το βιολογικό εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο, φυσική πηγή βιταμινών Ε & K και αντιοξειδωτικών, κατατάσσεται στις κορυφαίες ποιότητες παγκοσμίως.

Στη νέα συλλογή συνδυάζεται με το τονωτικό εκχύλισμα ΚΟΡΡΕΣ από φύλλα κρητικής Ελιάς, διαμορφώνοντας ένα θρεπτικό, αντιοξειδωτικό, καταπραϋντικό και ενυδατικό φυσικό καλλυντικό μείγμα. Το βιολογικό εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο της σειράς PURE GREEK OLIVE προέρχεται από την επικρατούσα ελληνική ποικιλία ελιάς Κορωνέικη, μία από τις κορυφαίες ποιότητες ελαιόλαδου παγκοσμίως, χάρη στη χαμηλή οξύτητα και τα ξεχωριστά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του.

Δερματολογικά Ελεγμένο.

Korres Cashmere Kumquat Eau de Toilette Travel Size Γυναικείο Άρωμα με Νότες από Κουμκουάτ, Μανταρίνι & Πορτοκάλι 10ml

Σε αυτό το εκλεπτυσμένο άρωμα το γλυκό, αναζωογονητικό κουμκουάτ έχει τον πρώτο λόγο. Ακολουθούν νότες από άνθη πορτοκαλιάς και βανίλιας, γλυκόπικρα εσπεριδοειδή, η οξύτητα του λεμονιού και η γήινη φρεσκάδα του κέδρου, σε φόντο εμπνευσμένο από τον αισθησιασμό του πολυτελούς κασμίρ.

Cashmere: Η απαλή, ζεστή, γενναιόδωρη αίσθηση του κασμίρ έχει εκθειαστεί στους αιώνες, ήδη από τον 3ο αιώνα π.Χ. Συνώνυμο της πολυτέλειας προσδίδει μια αισθησιακή προσέγγιση σε αυτό το άρωμα.
Κουμκουάτ: Με φωτεινό πορτοκαλί χρώμα που συμβολίζει την ευημερία, το κουμκουάτ με το γλυκόπικρο άρωμά του προκαλεί θετικά συναισθήματα, θυμίζοντας το πρώτο αεράκι στους ανθισμένους ελαιώνες της Μεσογείου.
Βανίλια: Σπόροι τροπικών αναρριχητικών φυτών με την ομορφιά της ορχιδέας. Η βανίλια θεωρείται ότι ενεργοποιεί τις αισθήσεις και ανασύρει όνειρα αγάπης. Ένα μεγαλειώδες συστατικό με διακριτικά γλυκό, σαγηνευτικό άρωμα, που ανέκαθεν το συνόδευε η φήμη ενός από τα ισχυρά αφροδισιακά της φύσης.

  • Νότες Κορυφής: Κουμκουάτ, Μανταρίνι, Πορτοκάλι 
  • Νότες Καρδιάς: Άνθη Πορτοκαλιάς, Γιασεμί, Αμύγδαλο
  • Νότες Βάσης: Κασμίρ, Ξύλο Κέδρου, Βανίλια

Για όλους τους τύπους δέρματος. 88% Φυσική Προέλευσης Περιεχόμενο. Vegan.

Korres Santorini Grape Volcanic SkinReset Face Mask Ηφαιστειακή Μάσκα Προσώπου για Σύσφιγξη Πόρων & Απομάκρυνση της Λιπαρότητας 20ml

Μάσκα ήπιας απολέπισης, με ηφαιστειακή άμμο και σφαιρίδια ενεργού άνθρακα για ορατή σύσφιγξη πόρων και απομάκρυνση της λιπαρότητας. Χαρίζει λεία, λαμπερή επιδερμίδα, με ματ υφή.

Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα από Σταφύλι Σαντορίνης, θρεπτικό και πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, πολυφαινόλες και τανίνες χάρη στο ηφαιστειακό έδαφος που καλλιεργείται, βοηθά στη μείωση της λιπαρότητας και μειώνει την εμφάνιση των πόρων.

Η ηφαιστειακή άμμος δρα ως φυσικός παράγοντας εξισορρόπησης της επιδερμίδας. Κάνει τις ατέλειες λιγότερο εμφανείς καταπολεμώντας τη θαμπή όψη. Προσφέρει επίσης anti-pollution δράση. Η ικανότητα της να απορροφά το περιττό σμήγμα, προσφέρει ένα φυσικό, σατινέ φινίρισμα.

  • Το BHA (Σαλικυλικό οξύ)
    Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος και καθαρίζει σε βάθος τους φραγμένους πόρους
  • Πράσινη + Λευκή Άργιλος
    Μίγμα από 2 τύπους αργίλου για μέγιστη απορρόφηση της λιπαρότητας

Δερματολογικά ελεγμένο.Κατάλληλο για Vegans. 86.2% Φυσικά Συστατικά.

Korres Greek Yoghurt Wide Awake Eye Gel Ενυδατικό Gel Ματιών με Ελληνικό Γιαούρτι, Κατά των Μαύρων Κύκλων 15ml

Δροσερό gel ματιών με στοχευμένη δράση σε πρήξιμο, σακούλες και μαύρους κύκλους για φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα. Με μεταλλικό roll-on για ελαφρύ μασάζ και τόνωση.

Εμπλουτισμένο με:

  • Ελληνικό γιαούρτι
    Πλούσια πηγή προβιοτικών για θρέψη και προστασία της επιδερμίδας
  • Εκχύλισμα καφέ
    Γνωστό για την τονωτική και αντιοξειδωτική του δράση ¨ξυπνά¨ την περιοχή κάτω από τα μάτια.
    Boost καφεϊνης
    Βοηθάει στη μείωση της εμφάνισης των σημαδιών κούρασης στην περιοχή των ματιών.

Δερματολογικα και οφθαλμολογικά ελεγμένο. 97% φυσικής προέλευσης συστατικά.

Korres Renewing Body Cleanser Citrus Shower Gel Αναζωογονητικό, Ενυδατικό Αφρόλουτρο με Άρωμα Εσπεριδοειδών 80ml

Αφρόλουτρο με φρέσκο και αναζωογονητικό άρωμα εσπεριδοειδών. Εμπλουτισμένο με πρωτεΐνες σιταριού και εκχυλίσματα Αλόης και Αλθαίας, βοηθά στη διατήρηση των επιπέδων ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Δερματολογικά Ελεγμένο.

Korres Greek Yoghurt Probiotic SuperDose Face Mask Travel Size Μάσκα Προσώπου Πολλαπλής Δράσης Υπερ-Ενισχυμένη σε Προβιοτικά από Ελληνικό Γιαούρτι 20ml

Η πρώτη μάσκα προσώπου πολλαπλής δράσης υπερ-ενισχυμένη σε προβιοτικά από Ελληνικό Γιαούρτι, ένα συστατικό γνωστό από την ελληνική παράδοση για την ενυδατική του δράση. Προσφέρει άμεση δροσιά, ενυδάτωση και θρέψη ενώ διατηρεί το μικροβίωμα της επιδερμίδας για ισορροπημένο, δυνατό δέρμα με υγιή λάμψη. Ιδανική για αφυδατωμένες, ευαίσθητες, θαμπές με κουρασμένη όψη επιδερμίδες.

Εμπλουτισμένη με ελληνικό γιαούρτι πλούσια πηγή προβιοτικών για θρέψη και προστασία της επιδερμίδας. Με τεχνολογία φιλική στο μικροβίωμα για ισορροπημένο και δυνατό δέρμα. Προστατεύει και ανακουφίζει το κουρασμένο δέρμα.

Korres Pure Greek Olive Shower Gel Olive Blossom Αφρόλουτρο με Τονωτικό Εκχύλισμα Από Άνθη Ελιάς 40ml

Αφρόλουτρο με τονωτικό εκχύλισμα φύλλων Ελιάς, που καθαρίζει απαλά και θωρακίζει τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας. Διατηρεί σταθερά τα επίπεδα ενυδάτωσης, ενώ η σύνθεση ενισχύεται με τις ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες της ενεργής Αλόης.

Korres Santorini Grape Body Smoothing Milk Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος με Φρέσκο, Φρουτώδες Άρωμα Αμπέλι Σαντορίνης 40ml

Ενυδατικό γαλάκτωμα πλούσιο σε Αμυγδαλέλαιο, Αλόη και προβιταμίνη Β5, που τονώνουν την επιδερμίδα και ενισχύουν την ελαστικότητά της. Φρέσκο, φρουτώδες άρωμα σταφυλιών, μούρων και βιολέτας με δροσιστικές νότες lime.

92.5% φυσικης προέλευσης συστατικά. Δερματολογικά Ελεγμένο. Ανακυκλώσιμη Συσκευασία.

Korres Nail Polish Drying Drops with Sweet Almond Oil Σταγόνες Στεγνώματος Βερνικιού Νυχιών, με Αμυγδαλέλαιο 11ml

Μια φόρμουλα 100% φυσικής προέλευσης που μειώνει δραματικά το χρόνο στεγνώματος του βερνικιού νυχιών σε 60 δευτερόλεπτα, σφραγίζοντας το τέλειο μανικιούρ και αποτρέποντας τις μουτζούρες και τις γρατσουνιές, μόνο με μια σταγόνα.

Γρήγορο Στέγνωμα / Αποτρέπει από μουτζούρες και γρατσουνιές.

Κατάλληλο για Vegans.

Korres Greek Yoghurt Foaming Cream Cleanser Αφρώδης Κρέμα Καθαρισμού με Ελληνικό Γιαούρτι & Πρεβιοτικά - Προβιοτικά 40ml

Πλούσια αφρώδης κρέμα καθαρισμού με Ελληνικό Γιαούρτι, ένα συστατικό γνωστό από την ελληνική παράδοση για την ενυδατική του δράση. Αφαιρεί αποτελεσματικά ρύπους, μακιγιάζ και μάσκαρα χωρίς να ερεθίζει. Χωρίς σαπούνι. 

Εμπλουτισμένη με: 

  • Ελληνικό Γιαούρτι – Πλούσια πηγή πρε- & προβιοτικών για θρέψη και προστασία της επιδερμίδας.
  • Εκχύλισμα από αμάρανθο + πρωτεΐνες γάλακτος – Για απαλότητα και φροντίδα του δέρματος.

Δερματολογικά + οφθαλμολογικά ελεγμένη 85% υλικά φυσικής προέλευσης.

Korres Λίμα Νυχιών 1 Τεμάχιο

Korres Καθρεπτάκι Μακιγιάζ 1 Τεμάχιο

Korres Black Pine 4D Plump Up, Sleeping Facial Cream Κρέμα Νύχτας για Σύσφιγξη, Lifting με Μαύρη Πεύκη 20ml 

Κρέμα νύχτας πλούσιας υφής με τεχνολογία 4D Bio-ShapeLift, για στοχευμένη δράση σύσφιγξης, ανόρθωση περιγράμματος και lifting. Ανακτά τη χαμένη ελαστικότητα και μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων, προσφέροντας ορατά πιο σφριγηλή επιδερμίδα το επόμενο πρωί. 

Ενισχυμένη με:

  • Μαύρη Πεύκη: Εμπλουτισμένη με πολυφαινόλες, συσφίγγει την επιδερμίδα και μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων
  • 4D Bio-Shapelift™: Ισχυρό σύμπλεγμα δραστικών για σύσφιγξη, ανόρθωση περιγράμματος και επαναφορά του οβάλ σχήματος του προσώπου
  • Wild Yam + Soybean Complex: Ενισχύει την ελαστικότητα και ενυδάτωση της επιδερμίδας

Χαρακτηριστικά:

  • 97.4% συστατικά φυσικής προέλευσης
  • Ανακυκλώσιμη συσκευασία
  • Κατάλληλο για Vegans
  • Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος
  • Δερματολογικά ελεγμένη

Αποτελέσματα:

  • 100% των γυναικών που το δοκίμασαν είδαν την επιδερμίδα τους πιο σφριγηλή από την από το πρώτο βράδυ χρήσης*
  • Ορατή μείωση της εικόνας των έντονων ρυτίδων σε 14 ημέρες**
  • Ορατή βελτίωση του οβάλ σχήματος του προσώπου σε 14 ημέρες***

*Μαύρη Πεύκη Σύσφιγξη + Lifting Κρέμα Νύχτας / Τεστ αυτοαξιολόγησης, 32 εθελοντές ηλικίας 45-65 ετών.

**91% των γυναικών που δοκίμασαν το KORRES Μαύρη Πεύκη Σύσφιγξη + Lifting Κρέμα Νύχτας / Τεστ αυτοαξιολόγησης, 32 εθελοντές ηλικίας 45-65 ετών.

***97% των γυναικών που δοκίμασαν το KORRES Μαύρη Πεύκη Σύσφιγξη + Lifting Κρέμα Νύχτας / Τεστ αυτοαξιολόγησης, 32 εθελοντές ηλικίας 45-65 ετών.

Korres Santorini Grape Poreless Skin Face Cream Κρέμα Τζελ Προσώπου για Ρύθμιση της Λιπαρότητας & για Μείωση των Πόρων 20ml

Kρέμα-Gel ελαφριάς υφής εμπλουτισμένη με εκχύλισμα από Σταφύλι Σαντορίνης θρεπτικό και πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, πολυφαινόλες και τανίνες, χάρη στο ηφαιστειογενές έδαφος όπου καλλιεργείται, βοηθά στη ρύθμιση της λιπαρότητας και μειώνει την εμφάνιση των πόρων.

Το Σαλικυλικό Οξύ, ένα φυσικό ελαιοδιαλυτό BHA που προέρχεται από το φλοιό της ιτιάς, διαπερνά το σμήγμα και τα φυσικά λάδια της επιδερμίδας φτάνοντας σε μεγαλύτερο βάθος. Καθαρίζει αποτελεσματικά τους φραγμένους πόρους κάνοντάς τους λιγότερο ορατούς. Προσφέρει ήπια απολέπιση, αποκαλύπτοντας μια λεία, βελούδινη και λαμπερή επιδερμίδα, ενώ παράλληλα βοηθά στον έλεγχο του σμήγματος και της λιπαρότητας προσφέροντας μια ισορροπημένη και υγιή όψη.

Το Υαλουρονικό Οξύ μεσαίου και υψηλού μοριακού βάρους αυξάνει και κλειδώνει τα επίπεδα υγρασίας προσφέροντας άμεση και μεγάλης διάρκειας ενυδάτωση.

  1. Βελτιώνει την όψη των πόρων σε 14 μέρες*
    *97% των γυναικών που δοκίμασαν KORRES Santorini Grape Poreless Κρέμα-Gel / Τεστ αυτοαξιολόγησης, 32 εθελοντές ηλικίας 18-35 ετών
  2. Χαρίζει ματ αποτέλεσμα από την 1η χρήση*
    *72% των γυναικών που δοκίμασαν KORRES Santorini Grape Poreless Κρέμα-Gel / Τεστ αυτοαξιολόγησης, 32 εθελοντές ηλικίας 18-35 ετών.
  3. 100% των γυναικών είδαν την επιδερμίδα τους πιο λεία*
    *100% των γυναικών που δοκίμασαν KORRES Santorini Grape Poreless Κρέμα-Gel / Χρήση για 14 ημέρες/ Τεστ αυτοαξιολόγησης, 32 εθελοντές ηλικίας 18-35 ετών.

Δερματολογικά ελεγμένη. Κατάλληλο για Vegans. 90.8% Φυσικά Συστατικά.

Korres Renewing Body Cleanser Santorini Grape Shower Gel Αναζωογονητικό, Ενυδατικό Αφρόλουτρο με Φρέσκο, Φρουτώδες  Άρωμα από Αμπέλια Σαντορίνης 40ml

Αφρόλουτρο με φρέσκο, φρουτώδες άρωμα σταφυλιών, μούρων και βιολέτας με δροσιστικές νότες lime. Εμπλουτισμένο με πρωτεΐνες σιταριού και εκχυλίσματα αλόης και αλθαίας, βοηθά στη διατήρηση των επιπέδων ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Ιδανικό για καθημερινή χρήση. 

Δερματολογικά Ελεγμένο.

Korres Renewing Body Cleanser Mint Tea Shower Gel Αναζωογονητικό, Ενυδατικό Αφρόλουτρο με Δροσερό Άρωμα Πράσινο Τσάι 40ml

Αφρόλουτρο με δροσερό άρωμα τσαγιού με νότες περγαμόντου, λεμονιού και φρέσκου δυόσμου. Εμπλουτισμένο με πρωτεΐνες σιταριού και εκχυλίσματα αλόης και αλθαίας, βοηθά στη διατήρηση των επιπέδων ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Ιδανικό για καθημερινή χρήση. 

Δερματολογικά Ελεγμένο.

Korres Black Pine Primus Wrinkle Defying Face Day Cream Κρέμα-Gel Προσώπου Ημέρας για Λείανση των Ρυτίδων & Ελαστικότητα, Κατάλληλη για Όλους τους Τύπους Επιδερμίδας 20ml

Αναζωογονητική κρέμα-gel ημέρας με τεχνολογία YouthRePro για ενεργοποίηση της νεότητας της επιδερμίδας και στοχευμένη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδωνΒελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, αναπληρώνει την υγρασία και χαρίζει λαμπερή όψη.

Δράση και ενεργά συστατικά:

  • Ανθός μαύρης πεύκης: Πλούσιος σε ισχυρά αντιοξειδωτικά και βιταμίνες για αναζωογόνηση της επιδερμίδας
  • YouthRePro Technology: Σύμπλεγμα ενεργοποίησης νεότητας με 3 τύπους υαλουρονικού οξέος και εξαπεπτίδιο-8 για λείανση ρυτίδων, ελαστικότητα και σφριγηλό δέρμα
  • Φυσικό εναλλακτικό ρετινόλης: Συστατικό που δρα ενάντια στα σημάδια γήρανσης, ενώ αφήνει το δέρμα με αίσθηση άνεσης

Χαρακτηριστικά:

  • Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος
  • Δερματολογικά ελεγμένη
  • Κατάλληλο για vegan
  • 93.1% συστατικά φυσικής προέλευσης

Korres Χάρτινη Τσάντα Δώρου 1 Τεμάχιο

Korres Eye Mask Black Tea Κρεμώδης Μάσκα Ματιών με Μαύρο Τσάι για Άμεση Σύσφιξη 6ml

Απλώστε ένα πλούσιο στρώμα σε στεγνή επιδερμίδα κάτω από τα μάτια, αφήστε το προιόν να δράσει για 10-15 λεπτά και ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Χρησιμοποιήστε το 1-2 φορές την εβδομάδα ή όσο συχνά χρειάζεται.

Korres Santorini Grape Velvet Skin Drink Face Dry Oil Ξηρό Λάδι Προσώπου για Ενυδάτωση & Μείωση των Ατελειών 15ml

Μετά τον καθημερινό καθαρισμό, απλώστε σε πρόσωπο και λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

Για εξωτερική χρήση μόνο.

Προφυλάξεις
Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Korres Gel Effect Nail Colour Βερνίκι Νυχιών με Αμυγδαλέλαιο για Έντονη Λάμψη & Μεγάλη Διάρκεια 11ml - 57 Burgundy Red

  1. Εφαρμόστε μια στρώση Base Coat.
  2. Απλώστε 2 στρώσεις χρώματος, αφήνοντας να στεγνώσει η κάθε μια για 2-3 λεπτά.
  3. Ολοκληρώστε με το Gel Top Coat.

Korres Greek Yoghurt Nourishing Probiotic Gel Cream for Normal to Combination Skin Ενυδατική Κρέμα Ημέρας Ελαφριάς Υφής Ελληνικό Γιαούρτι, με Προβιοτικά 20ml

Απλώστε σε πρόσωπο και λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Να μη χρησιμοποιείται για παιδιά κάτω των 3 ετών.

Korres Scrub Olive Stones Δυνατό Scrub Βαθιάς Απολέπισης για Βαθύ Καθαρισμό 18ml

Απλώστε σε βρεγμένη επιδερμίδα, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω στα μάτια. Κάνετε απαλό μασάζ και ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Χρησιμοποιήστε το 1-2 φορές την εβδομάδα ή όσο συχνά χρειάζεται.

Korres Argan Oil Post-Colour Mask Μάσκα για Μετά τη Βαφή με Έλαιο Argan για Υγιή, Ενυδατωμένα Μαλλιά και Χρώμα που Λάμπει 40ml

Απλώστε τη μάσκα σε νωπά μαλλιά, αφήστε να δράσει για 3-5 λεπτά και ξεβγάλτε με άφθονο νερό. Επαναλάβετε 1-2 φορές την εβδομάδα.

Korres Δροσερή Μάσκα Ματιών με Αγγούρι για Μαύρους Κύκλους & Σακούλες 8ml

Απλώστε σε καθαρό και στεγνό δέρμα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήστε για 10-15 λεπτά και ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Korres Pure Greek Olive Body Milk Olive Blossom Ενυδατικό Γαλάκτωμα με Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο & Άρωμα από Άνθη Ελιάς 40ml

Ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Korres Cashmere Kumquat Eau de Toilette Travel Size Γυναικείο Άρωμα με Νότες από Κουμκουάτ, Μανταρίνι & Πορτοκάλι 10ml

Απλώστε απευθείας στην επιδερμίδα στα σημεία των παλμών (λαιμός, εσωτερικό καρπών / αγκώνων) και αφήστε να στεγνώσει αποφεύγοντας την τριβή για τη μέγιστη διάρκεια και απόδοση του αρώματος.

Για εξωτερική χρήση μόνο.

Korres Santorini Grape Volcanic SkinReset Face Mask Ηφαιστειακή Μάσκα Προσώπου για Σύσφιγξη Πόρων & Απομάκρυνση της Λιπαρότητας 20ml

  1. Απλώστε μια πλούσια στρώση σε καθαρό και στεγνό πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.
  2. Κάνετε απαλό μασάζ έως ότου σπάσουν τα σφαιρίδια άνθρακα και αφήνετε για 15 λεπτά.
  3. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Χρησιμοποιήστε 2-3 φορές την εβδομάδα.

Προσοχή 
To προϊόν περιέχει άλφα και βήτα υδρoξυ-οξέα (AHAs & BHA) που μπορεί να αυξήσουν την ευαισθησία του δέρματος σας στον ήλιο. Περιορίστε την έκθεση στον ήλιο και χρησιμοποιήστε αντηλιακό προϊόν για διάστημα μιας εβδομάδας μετά από κάθε χρήση.

Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

Korres Greek Yoghurt Wide Awake Eye Gel Ενυδατικό Gel Ματιών με Ελληνικό Γιαούρτι, Κατά των Μαύρων Κύκλων 15ml

Εφαρμόστε πρωί και βράδυ, με απαλές κινήσεις μασάζ από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία των ματιών, αποφεύγοντας τα άνω βλέφαρα.

Korres Renewing Body Cleanser Citrus Shower Gel Αναζωογονητικό, Ενυδατικό Αφρόλουτρο με Άρωμα Εσπεριδοειδών 80ml

Χρησιμοποιήστε καθημερινά το αφρόλουτρο στο ντους ή στο μπάνιο σας.
Απλώστε αρκετή ποσότητα με απαλές κυκλικές κινήσεις σε βρεγμένο δέρμα και δημιουργήστε αφρό.
Ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

Korres Greek Yoghurt Probiotic SuperDose Face Mask Travel Size Μάσκα Προσώπου Πολλαπλής Δράσης Υπερ-Ενισχυμένη σε Προβιοτικά από Ελληνικό Γιαούρτι 20ml

Απλώστε σε καθαρό και στεγνό δέρμα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

Αφήστε για 10-15 λεπτά και ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Χρησιμοποιήστε 2-3 φορές την εβδομάδα. Κατάλληλο και για χρήση όλη τη νύχτα.

Διατηρείτε το προϊόν στο ψυγείο για επιπλέον αίσθηση δροσιάς.

Korres Pure Greek Olive Shower Gel Olive Blossom Αφρόλουτρο με Τονωτικό Εκχύλισμα Από Άνθη Ελιάς 40ml

Χρησιμοποιήστε καθημερινά το αφρόλουτρο στο ντους ή στο μπάνιο σας. Απλώστε αρκετή ποσότητα με απαλές κυκλικές κινήσεις σε βρεγμένο δέρμα και δημιουργήστε αφρό. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

Korres Santorini Grape Body Smoothing Milk Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος με Φρέσκο, Φρουτώδες Άρωμα Αμπέλι Σαντορίνης 40ml

Χρησιμοποιήστε καθημερινά το αφρόλουτρο στο ντους ή στο μπάνιο σας. Απλώστε αρκετή ποσότητα με απαλές κυκλικές κινήσεις σε βρεγμένο δέρμα και δημιουργήστε αφρό. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

Korres Nail Polish Drying Drops with Sweet Almond Oil Σταγόνες Στεγνώματος Βερνικιού Νυχιών, με Αμυγδαλέλαιο 11ml

Εφαρμόστε 1 σταγόνα σε φρεσκοβαμμένα νύχια, χρησιμοποιώντας το ειδικό σταγονόμετρο. Το βερνίκι νυχιών θα στεγνώσει σε μόλις 60 δευτερόλεπτα.

Korres Greek Yoghurt Foaming Cream Cleanser Αφρώδης Κρέμα Καθαρισμού με Ελληνικό Γιαούρτι & Πρεβιοτικά - Προβιοτικά 40ml

Απλώστε με κυκλικές κινήσεις σε βρεγμένο δέρμα και ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Korres Black Pine 4D Plump Up, Sleeping Facial Cream Κρέμα Νύχτας για Σύσφιγξη, Lifting με Μαύρη Πεύκη 20ml

Aπλώστε σε πρόσωπο και λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

Εφαρμόστε κάθε βράδυ μετά το αγαπημένο σας serum.

Korres Santorini Grape Poreless Skin Face Cream Κρέμα Τζελ Προσώπου για Ρύθμιση της Λιπαρότητας & για Μείωση των Πόρων 20ml

Μετά τον καθαρισμό, απλώνετε σε πρόσωπο και λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

Korres Renewing Body Cleanser Santorini Grape Shower Gel Αναζωογονητικό, Ενυδατικό Αφρόλουτρο με Φρέσκο, Φρουτώδες Άρωμα από Αμπέλια Σαντορίνης 40ml

Χρησιμοποιήστε καθημερινά το αφρόλουτρο στο ντους ή στο μπάνιο σας.
Απλώστε αρκετή ποσότητα με απαλές κυκλικές κινήσεις σε βρεγμένο δέρμα και δημιουργήστε αφρό.
Ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

Korres Renewing Body Cleanser Mint Tea Shower Gel Αναζωογονητικό, Ενυδατικό Αφρόλουτρο με Δροσερό Άρωμα Πράσινο Τσάι 40ml

Χρησιμοποιήστε καθημερινά το αφρόλουτρο στο ντους ή στο μπάνιο σας.
Απλώστε αρκετή ποσότητα με απαλές κυκλικές κινήσεις σε βρεγμένο δέρμα και δημιουργήστε αφρό.
Ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

Korres Black Pine Primus Wrinkle Defying Face Day Cream Κρέμα-Gel Προσώπου Ημέρας για Λείανση των Ρυτίδων & Ελαστικότητα, Κατάλληλη για Όλους τους Τύπους Επιδερμίδας 20ml

Απλώστε σε πρόσωπο και λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

Μπορεί να περιέχει ίχνη σίτου / ξηρών καρπών.

Korres Eye Mask Black Tea Κρεμώδης Μάσκα Ματιών με Μαύρο Τσάι για Άμεση Σύσφιξη 6ml

Aqua/Water/Eau, Caprylic/Capric Triglyceride, Triheptanoin, Glycerin, Cetearyl Olivate, Glyceryl Stearate Citrate, Distarch Phosphate, Sinorhizobium Meliloti Ferment Filtrate, Sorbitan Olivate, Betaine, Oleyl Alcohol, Acacia Decurrens/Jojoba/Sunflower Seed Wax/Polyglyceryl-3 Esters, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Avena Strigosa Seed Extract, Benzyl Alcohol, Butylene Glycol, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Dioscorea Villosa (Wild Yam) Root Extract, Epigallocatechin Gallate, Epigallocatechin Gallatyl Glucoside, Ethylhexylglycerin, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hexapeptide-11, Hydroxyethylcellulose, Lactic Acid, Lecithin, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Parfum/Fragrance, Pentylene Glycol, Peucedanum Graveolens (Dill) Extract, Phenoxyethanol, Pinus Nigra Bud/Needle Extract, Potassium Sorbate, Rhodiola Rosea Root Extract, Saccharomyces Cerevisiae Extract, Saccharomyces/Xylinum/Black Tea Ferment, Salicylic Acid, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Sodium Benzoate, Sodium Gluceptate, Spilanthes Acmella Flower Extract, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum.

Korres Santorini Grape Velvet Skin Drink Face Dry Oil Ξηρό Λάδι Προσώπου για Ενυδάτωση & Μείωση των Ατελειών 15ml

C13-15 alkane, cocoglycerides, octyldodecanol, isoamyl laurate, coco-caprylate, hydrogenated ethylhexyl olivate, alcohol denat., crambe abyssinica seed oil, olea europaea (olive) fruit oil, vitis vinifera (grape) fruit extract*, aqua/water/eau, ascorbyl tetraisopalmitate, ethyl linoleate, ethyl linolenate, ethyl oleate, ethyl palmitate, ethyl stearate, glycerin, helianthus annuus (sunflower) seed oil, hydrogenated olive oil unsaponifiables, lactic acid, lecithin, resveratrol, tocopherol, tocopheryl acetate, vitis vinifera (grape) seed oil, potassium sorbate, sodium benzoate, parfum/fragrance.

*κοrres santorini grape εκχύλισμα

Korres Gel Effect Nail Colour Βερνίκι Νυχιών με Αμυγδαλέλαιο για Έντονη Λάμψη & Μεγάλη Διάρκεια 11ml - 57 Burgundy Red

Εthyl acetate, butyl acetate, nitrocellulose, polyester-23, acetyl tributyl citrate, isopropyl alcohol, stearalkonium bentonite, styrene/acrylates copolymer, adipic acid/neopentyl glycol/trimellitic anhydride copolymer, diacetone alcohol, sucrose acetate isobutyrate, acrylates copolymer, silica, panthenol, phosphoric acid, ascorbic acid, prunus amygdalus dulcis oil/prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, tocopheryl acetate, aqua/water/eau, wheat amino acids, soy amino acids, threonine, serine, arginine hcl, benzyl alcohol, potassium sorbate, sodium benzoate, barium sulfate. may contain [+/-]: ci 15850/red 6, ci 15850/red 7 lake, ci 15880/red 34 lake, ci 16035/red 40, ci 17200/red 33, ci 19140/yellow 5 lake, ci 26100/red 17, ci 42090/blue 1 lake, ci 45380/red 22, ci 45410/red 27, ci 45410/red 28, ci 47000/yellow 11, ci 60725/violet 2, ci 73360/red 30, ci 77000/aluminum powder, ci 77007/ultramarines, ci 77163/bismuth oxychloride, ci 77266 [νανο]/black 2, ci 77288/ chromium oxide greens, ci 77289/chromium hydroxide green, ci 77491/iron oxides, ci 77492/iron oxides, ci 77499/iron oxides, ci 77510/ferric ammonium ferrocyanide/ferric ferrocyanide, ci 77742/manganese violet, ci 77891/titanium dioxide.

NO Silicone, acetone, phthalate, formaldehyde, camphor, toluene.

Korres Greek Yoghurt Nourishing Probiotic Gel Cream for Normal to Combination Skin Ενυδατική Κρέμα Ημέρας Ελαφριάς Υφής Ελληνικό Γιαούρτι, με Προβιοτικά 20ml

Aqua/water/eau, propanediol, glycerin, sodium acrylates copolymer, c13-15 alkane, caprylic/capric/myristic stearic triglyceride, coco-caprylate, hexyldecyl stearate, passiflora incarnata seed oil, aloe barbadensis leaf juice powder, algin, alpha-glucan oligosaccharide, ascorbic acid, behenyl alcohol, bisabolol, caprylyl glycol, cellulose gum, cetearyl alcohol, chlorella vulgaris extract, disodium phosphate, glyceryl caprylate, glyceryl polyacrylate, glyceryl stearate citrate, hydrogenated ethylhexyl olivate, hydrogenated olive oil unsaponifiables, hydrolyzed sodium hyaluronate, lactic acid, lactobacillus, laminaria digitata extract, lecithin, lonicera caprifolium (honeysuckle) flower extract, lonicera japonica (honeysuckle) flower extract, maltodextrin, maris aqua/sea water/eau de mer, menthyl lactate, microcrystalline cellulose, panthenol, pentylene glycol, phenethyl alcohol, polyacrylate crosspolymer-6, polyglyceryl-3 diisostearate, polymnia sonchifolia root juice, potassium phosphate, pullulan, saccharide isomerate, salvia hispanica seed oil, serine, sodium carboxymethyl beta-glucan, sodium hyaluronate, tetrasodium glutamate diacetate, tocopheryl acetate, trehalose, tridecane, undecane, urea, xanthan gum, yogurt powder, zingiber officinale (ginger) root extract, benzyl alcohol, phenoxyethanol, salicylic acid, sorbic acid, parfum/ fragrance.

Korres Scrub Olive Stones Δυνατό Scrub Βαθιάς Απολέπισης για Βαθύ Καθαρισμό 18ml

Aqua/Water/Eau, Olea Europaea (Olive) Seed Powder, C12-20 Acid PEG-8 Ester, Glycerin, Hexyldecanol, Hexyldecyl Laurate, Pentylene Glycol, Isodecyl Laurate, Glyceryl Stearate, Isopropyl Myristate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Octyldodecanol, Polyisoprene, PEG-100 Stearate, Parfum/Fragrance, Cetyl Alcohol, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Arginine, Ascorbyl Palmitate, Benzyl Alcohol, Butylene Glycol, Calendula Officinalis Flower Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Lactic Acid, Lecithin, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Olea Europaea (Olive) Leaf Cell Extract, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Phenethyl Alcohol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Dehydroacetate, Tocopherol, Xanthan Gum.

Korres Argan Oil Post-Colour Mask Μάσκα για Μετά τη Βαφή με Έλαιο Argan για Υγιή, Ενυδατωμένα Μαλλιά και Χρώμα που Λάμπει 40ml

Aqua/water/eau, cetearyl alcohol, distearoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, glycerin, dicaprylyl carbonate, quaternium-91, limnanthes alba (meadowfoam) seed oil, polyquaternium-37, inulin, argania spinosa kernel oil, astrocaryum murumuru seed butter, behentrimonium chloride, beta vulgaris (beet) extract/beet root extract/extrait de betterave, butylene glycol, butyrospermum parkii (shea) butter, caprylic/capric triglyceride, caprylyl glycol, cetrimonium methosulfate, crambe abyssinica seed oil, guar hydroxypropyltrimonium chloride, helianthus annuus (sunflower) seed extract, hydrolyzed ceratonia siliqua seed extract, hydrolyzed wheat protein, hydrolyzed wheat starch, hydroxypropyl guar, isopropyl alcohol, lactic acid, limonium gerberi extract, niacinamide, orbignya speciosa kernel oil, origanum dictamnus flower/leaf/stem extract, origanum majorana leaf extract, panthenol, phenethyl alcohol, phytantriol, polyquaternium-7, polyquaternium-47, sideritis syriaca extract, sodium gluceptate, tocopherol, zea mays (corn) starch, phenoxyethanol, potassium sorbate, sodium benzoate, benzyl salicylate, cinnamyl alcohol, coumarin, parfum/fragrance.

Korres Δροσερή Μάσκα Ματιών με Aγγούρι για Μαύρους Κύκλους & Σακούλες 8ml

Aqua/ Water/ Eau, Glycerin, Pentylene Glycol, Butylene Glycol, Betaine, Hydroxyethylcellulose, Panthenol, Ammonium Glycyrrhizate, Benzyl Alcohol, Calendula Officinalis Flower Extract, Chamomila Recutita (Matricaria) Flower Extract, Centella Asiatica Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Echinacea Purpurea Extract, Escin, Ginko Biloba Leaf Extract, Hydrolyzed Yeast Protein, Lecithin, Magnolia Officinalis Bark Extract, Maltodextrin, Paullinia Cupana Seed Extract, Polyacrylate Crosspolymer-6, Rhodiola Rosea Root Extract, Ruscus Aculeatus Root Extract, Saccharomyces Cerevisiae Extract, Salicylic Acid, Sodium Hyaluronate, Sodium Phytate, Sorbic Acid, Tocopherol, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract.

Korres Pure Greek Olive Body Milk Olive Blossom Ενυδατικό Γαλάκτωμα με Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο & Άρωμα από Άνθη Ελιάς 40ml

Aqua/water/eau, cetearyl alcohol, glycerin, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, coco-caprylate/ caprate, dicaprylyl carbonate, helianthus annuus (sunflower) seed oil, dicaprylyl ether, squalane, butyrospermum parkii (shea) butter, persea gratissima (avocado) oil, cetearyl glucoside, parfum/fragrance, alcohol, alpha-isomethyl ionone, ascorbic acid, ascorbyl palmitate, benzyl alcohol, ceteareth-33, citral, citric acid, citronellol, coumarin, geraniol, hexyl cinnamal, imidazolidinyl urea, lactic acid, limonene, linalool, methyl 2-octynoate, olea europaea (olive) fruit oil, olea europaea (olive) leaf extract, peg-8, peg-40 hydrogenated castor oil, phenoxyethanol, potassium sorbate, pyrus cydonia fruit extract, sodium benzoate, tocopherol, vitis vinifera (grape) seed extract, xanthan gum.

Korres Cashmere Kumquat Eau de Toilette Travel Size Γυναικείο Άρωμα με Νότες από Κουμκουάτ, Μανταρίνι & Πορτοκάλι 10ml

Alcohol denat., aqua/water/eau, parfum/ fragrance, benzyl salicylate, brassica campestris (rapeseed) seed oil, helianthus annuus (sunflower) seed oil, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, alpha-isomethyl ionone, coumarin, geraniol, linalool.

Korres Santorini Grape Volcanic SkinReset Face Mask Ηφαιστειακή Μάσκα Προσώπου για Σύσφιγξη Πόρων & Απομάκρυνση της Λιπαρότητας 20ml

Aqua/water/eau, kaolin, coco-betaine, glycerin, illite, sodium cocoyl isethionate, magnesium aluminum silicate, cocamidopropyl betaine, sodium methyl cocoyl taurate, sodium chloride, glycolic acid, cetearyl alcohol, disodium lauryl sulfosuccinate, glyceryl caprylate, zea mays (corn) starch, maris aqua/sea water/eau de μer, menthyl lactate, vitis vinifera (grape) fruit extract*, caprylhydroxamic acid, caprylyl glycol, charcoal powder, didecyldimonium chloride, glyceryl laurate, hydrogenated castor oil, lactic acid, lonicera caprifolium (honeysuckle) flower extract, lonicera japonica (honeysuckle) flower extract, mannitol, methylpropanediol, microcrystalline cellulose, polyquaternium-80, salix alba (willow) bark extract, sodium hydroxide, titanium dioxide, troxerutin, volcanic sand, potassium sorbate, salicylic acid, sodium benzoate.

*korres santorini grape εκχύλισμα.

Korres Greek Yoghurt Wide Awake Eye Gel Ενυδατικό Gel Ματιών με Ελληνικό Γιαούρτι, Κατά των Μαύρων Κύκλων 15ml

Aqua/water/eau, propanediol, glycerin, pentylene glycol, algin, alpha-glucan oligosaccharide, ammonium acryloyldimethyltaurate/vp copolymer, ascorbic acid, barium sulfate , bisabolol, butylene glycol, caffeine, camellia sinensis leaf extract, caprylyl glycol, cellulose, chamomilla recutita (matricaria) flower extract, chenopodium quinoa seed extract, chlorella vulgaris extract, citric acid, coffea arabica (coffee) seed extract, coffea robusta seed extract, crataegus monogyna flower extract, cucumis sativus (cucumber) fruit extract, disodium phosphate, ethylhexylglycerin, glyceryl acrylate/acrylic acid copolymer, glyceryl polyacrylate, helianthus annuus (sunflower) seed oil, hydrolyzed sodium hyaluronate, hydroxyethylcellulose, jasminum sambac (jasmine) flower extract, jojoba esters, lactic acid, lactobacillus, lactobacillus/arundinaria gigantea ferment filtrate, laminaria digitata extract, lecithin, leuconostoc/radish root ferment filtrate, lonicera caprifolium (honeysuckle) flower extract, lonicera japonica (honeysuckle) flower extract, maltodextrin, maris aqua/sea water/eau de mer, mica, phenethyl alcohol, polyglyceryl-3 diisostearate, polymnia sonchifolia root juice, potassium phosphate, pullulan, saccharide isomerate, salvia hispanica seed oil, serine, silica, sodium carboxymethyl beta-glucan, sodium hyaluronate, sodium polyacrylate, tetrasodium glutamate diacetate, titanium dioxide, tocopherol, trehalose, urea, yogurt, yogurt powder, zingiber officinale (ginger) root extract, benzyl alcohol, phenoxyethanol, potassium sorbate, sodium benzoate.

Korres Renewing Body Cleanser Citrus Shower Gel Αναζωογονητικό, Ενυδατικό Αφρόλουτρο με Άρωμα Εσπεριδοειδών 80ml

Aqua/water/eau, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, sodium cocoyl isethionate, coco_glucoside, glyceryl oleate, aloe barbadensis leaf juice powder, althaea officinalis root extract, arginine, castoryl maleate, citric acid, guar hydroxypropyltrimonium chloride, hydrogenated palm glycerides citrate, hydrolyzed wheat gluten, lactic acid, polyquaternium_7, sodium gluconate, tocopherol, benzyl alcohol, imidazolidinyl urea, phenoxyethanol, potassium sorbate, sodium benzoate, sodium dehydroacetate, benzyl salicylate, coumarin, limonene, linalool, parfum/fragrance.

Korres Greek Yoghurt Probiotic SuperDose Face Mask Travel Size Μάσκα Προσώπου Πολλαπλής Δράσης Υπερ-Ενισχυμένη σε Προβιοτικά από Ελληνικό Γιαούρτι 20ml

Aqua/water/eau, yogurt, glycerin, hexyldecyl stearate, diisostearyl malate, prunus armeniaca (apricot) kernel oil, squalane, c14-22 alcohols, isoamyl laurate, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, arachidyl alcohol, pentylene glycol, butyrospermum parkii (shea) butter, peg-100 stearate, aloe barbadensis leaf juice powder, algin, alpha-glucan oligosaccharide, arachidyl glucoside, ascorbyl palmitate, behenyl alcohol, bisabolol, c12-20 alkyl glucoside, caprylyl glycol, chlorella vulgaris extract, disodium phosphate, epigallocatechin gallatyl glucoside, ethylhexylglycerin, gallyl glucoside, glyceryl polyacrylate, helianthus annuus (sunflower) seed oil, hydrogenated palm glycerides, hydrogenated palm kernel glycerides, hydrolyzed sodium hyaluronate, hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, lactic acid, lactobacillus, laminaria digitata extract, lecithin, lonicera caprifolium (honeysuckle) flower extract, lonicera japonica (honeysuckle) flower extract, maltodextrin, maris aqua/sea water/eau de mer, ozonized oryza sativa (rice) callus culture extract, phenethyl alcohol, polymnia sonchifolia root juice, potassium phosphate, propyl gallate, pullulan, saccharide isomerate, serine, sodium carboxymethyl beta-glucan, sodium hyaluronate, sodium polyacrylate starch, tetrasodium glutamate diacetate, tocopherol, trehalose, urea, zingiber officinale (ginger) root extract, benzyl alcohol, dehydroacetic acid, phenoxyethanol.

Korres Pure Greek Olive Shower Gel Olive Blossom Αφρόλουτρο με Τονωτικό Εκχύλισμα Από Άνθη Ελιάς 40ml

Aqua/water/eau, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, sodium cocoyl isethionate, coco_glucoside, glyceryl oleate, parfum/fragrance, aloe barbadensis leaf juice, alpha_isomethyl ionone, arginine, benzyl alcohol, castoryl maleate, citronellol, coumarin, geraniol, glycerin, guar hydroxypropyltrimonium chloride, hexyl cinnamal, hydrolyzed wheat gluten, imidazolidinyl urea, lactic acid, limonene, linalool, olea europaea _olive_ leaf extract, phenoxyethanol, polyquaternium_7, potassium sorbate, sodium benzoate, sodium chloride, sodium dehydroacetate, sodium gluconate, tocopherol.

Korres Santorini Grape Body Smoothing Milk Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος με Φρέσκο, Φρουτώδες Άρωμα Αμπέλι Σαντορίνης 40ml

Aqua/water/eau, caprylic/capric triglyceride, glycerin, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, hydrogenated polydecene, glyceryl stearate citrate, ammonium acryloyldimethyltaurate/vp copolymer, butyrospermum parkii (shea) butter, decyl cocoate, aloe barbadensis leaf juice powder, althaea officinalis root extract, caprylyl glycol, citric acid, distarch phosphate, glycine soja (soybean) oil, lactic acid, magnesium pca, manganese pca, panthenol, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, sodium gluceptate, sodium pca, vitis vinifera fruit extract, zinc pca, phenoxyethanol, potassium sorbate, sodium benzoate, anise alcohol, benzyl alcohol, cinnamyl alcohol, limonene, linalool, parfum/fragrance.

Korres Nail Polish Drying Drops with Sweet Almond Oil Σταγόνες Στεγνώματος Βερνικιού Νυχιών, με Αμυγδαλέλαιο 11ml

Dodecane, prunus amygdalus dulcis oil/prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil.

Korres Greek Yoghurt Foaming Cream Cleanser Αφρώδης Κρέμα Καθαρισμού με Ελληνικό Γιαούρτι & Πρεβιοτικά - Προβιοτικά 40ml

Aqua/water/eau, sodium cocoyl isethionate, coco-betaine, cetearyl alcohol, disodium lauryl sulfosuccinate, zea mays (corn) starch, glycerin, cocamidopropyl betaine, sodium chloride, magnesium aluminum silicate, sodium methyl cocoyl taurate, glyceryl laurate, sclerotium gum, alpha-glucan oligosaccharide, amaranthus caudatus seed extract, chlorella vulgaris extract, citric acid, hydrogenated castor oil, hydrolyzed rice protein, lactic acid, lactis proteinum/whey protein/ protéine du lait, lactobacillus, lactose, laminaria digitata extract, lonicera caprifolium (honeysuckle) flower extract, lonicera japonica (honeysuckle) flower extract, maltodextrin, maris aqua/sea water/ eau de mer, pentylene glycol, phenethyl alcohol, polymnia sonchifolia root juice, saccharide isomerate, sodium cocoyl alaninate, sodium phytate, titanium dioxide, yogurt, yogurt powder, phenoxyethanol, sodium benzoate, parfum/fragrance.

Korres Black Pine 4D Plump Up, Sleeping Facial Cream Κρέμα Νύχτας για Σύσφιγξη, Lifting με Μαύρη Πεύκη 20ml

Aqua/water/eau,glycerin, propanediol, caprylic/capric/myristic/stearic triglyceride, oleyl alcohol, cetearyl alcohol, glyceryl stearate citrate, isoamyl laurate, cetyl palmitate, crambe abyssinica seed oil, olus oil/vegetable oil/huile végétale, passiflora incarnata seed oil, squalane, caprylic/capric triglyceride, saccharomyces/xylinum/black tea ferment, behenyl alcohol, ascorbyl palmitate, avena strigosa seed extract, bacillus ferment, citric acid, dextran, dioscorea villosa (wild yam) root extract, epigallocatechin gallate, epigallocatechin gallatyl glucoside, glyceryl caprylate, glycine soja (soybean) sterols, helianthus annuus (sunflower) seed oil, hexyldecanol, hydroxyethylcellulose, lactic acid, lecithin, lonicera caprifolium (honeysuckle) flower extract, lonicera japonica (honeysuckle) flower extract, pinus nigra bark extract*, pinus nigra bud/needle extract*, sodium carboxymethyl beta-glucan, sodium citrate, spilanthes acmella flower extract, tetrasodium glutamate diacetate, tocopherol, tocopheryl acetate, trifluoroacetyl tripeptide-2, xanthan gum, benzyl alcohol, phenoxyethanol, potassium sorbate, salicylic acid, sodium benzoate, sorbic acid, parfum/fragrance.Soja (soybean) sterols, helianthus annuus (sunflower) seed oil, hexyldecanol, hydroxyethylcellulose, lactic acid, lecithin, lonicera caprifolium (honeysuckle) flower extract, lonicera japonica (honeysuckle) flower extract, pinus nigra bark extract*, pinus nigra bud/needle extract*, sodium carboxymethyl beta-glucan, sodium citrate, spilanthes acmella flower extract, tetrasodium glutamate diacetate, tocopherol, tocopheryl acetate, trifluoroacetyl tripeptide-2, xanthan gum, benzyl alcohol, phenoxyethanol, potassium sorbate, salicylic acid, sodium benzoate, sorbic acid, parfum/fragrance.

*korres black pine extracts.

Korres Santorini Grape Poreless Skin Face Cream Κρέμα Τζελ Προσώπου για Ρύθμιση της Λιπαρότητας & για Μείωση των Πόρων 20ml

Aqua/water/eau, glycerin, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, c12-15 alkyl benzoate, dicaprylyl carbonate, ammonium acryloyldimethyltaurate/vp copolymer, dicaprylyl ether, macadamia integrifolia (macadamia) seed oil, potassium cetyl phosphate, vitis vinifera (grape) fruit extract*, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, ascorbyl palmitate, calendula officinalis extract, caprylyl glycol, citric acid, cyclodextrin, epilobium
Fleischeri flower/leaf/stem extract, glyceryl stearate, glycine soja (soybean) oil, helianthus annuus (sunflower) seed oil, lactic acid, olea europaea (olive) fruit oil, panthenol, persea gratissima (avocado) oil, phytosterols, punica granatum fruit extract, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, sodium gluceptate, sodium hyaluronate, sodium hydroxide, sorbitan oleate, tocopherol, tocopheryl acetate, troxerutin, phenoxyethanol, potassium sorbate, salicylic acid, sodium benzoate, parfum/fragrance.

*korres santorini grape fruit extract.

Korres Renewing Body Cleanser Santorini Grape Shower Gel Αναζωογονητικό, Ενυδατικό Αφρόλουτρο με Φρέσκο, Φρουτώδες Άρωμα από Αμπέλια Σαντορίνης 40ml

Aqua/water/eau, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, sodium cocoyl isethionate, parfum/fragrance, coco_glucoside, glyceryl oleate, aloe barbadensis leaf juice powder, althaea officinalis root extract, arginine, castoryl maleate, citric acid, glycerin, guar hydroxypropyltrimonium chloride, hydrogenated palm glycerides citrate, hydrolyzed wheat gluten, lactic acid, polyquaternium_7, sodium gluconate, tocopherol, vitis vinifera _grape_ fruit extract, benzyl alcohol, imidazolidinyl urea, phenoxyethanol, potassium sorbate, sodium benzoate, sodium dehydroacetate, anise alcohol, limonene, linalool.

Korres Renewing Body Cleanser Mint Tea Shower Gel Αναζωογονητικό, Ενυδατικό Αφρόλουτρο με Δροσερό Άρωμα Πράσινο Τσάι 40ml

Aqua/water/eau, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, sodium cocoyl isethionate, coco-glucoside, glyceryl oleate, parfum/fragrance, aloe barbadensis leaf juice powder, althaea officinalis root extract, arginine, castoryl maleate, citric acid, guar hydroxypropyltrimonium chloride, hydrogenated palm glycerides citrate, hydrolyzed wheat gluten, lactic acid, polyquaternium-7, sodium chloride, sodium gluconate, tocopherol, benzyl alcohol, imidazolidinyl urea, phenoxyethanol, potassium sorbate, sodium benzoate, sodium dehydroacetate, citral, citronellol, hexyl cinnamal, limonene, linalool.

Korres Black Pine Primus Wrinkle Defying Face Day Cream Κρέμα-Gel Προσώπου Ημέρας για Λείανση των Ρυτίδων & Ελαστικότητα, Κατάλληλη για Όλους τους Τύπους Επιδερμίδας 20ml

Aqua/water/eau, acacia decurrens/jojoba/ sunflower seed wax polyglyceryl-3 esters, caprylic/capric triglyceride, propanediol, methylpropanediol, sodium acrylates copolymer, acetyl hexapeptide-8, acmella oleracea extract, algin, betaine, caprylyl glycol, cellulase, crithmum maritimum extract, disodium phosphate, epigallocatechin gallatyl glucoside, ethylhexylglycerin, gallyl glucoside, glycerin, glyceryl polyacrylate, hydrolyzed sodium hyaluronate, hydroxyacetophenone, lactic acid, lecithin, linolenic acid, pentylene glycol, phenylpropanol, pinus nigra bud extract*, polyacrylate crosspolymer-6, potassium phosphate, propyl gallate, pullulan, serine, sodium carboxymethyl beta-glucan, sodium hyaluronate, sodium hyaluronate crosspolymer, sodium phosphate, tamarindus indica seed gum, trehalose, urea, xanthan gum, benzyl alcohol, dehydroacetic acid, potassium sorbate, parfum/fragrance.

* Εκχύλισμα από μαύρη πεύκη.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, Γενική Ταχυδρομική ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +2,00€, ενώ για αποστολές με Speedex +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω καθώς και από τις εταιρίες Speedex και BoxNow.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, Γενική Ταχυδρομική, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Korres Promo Spread Joy Herbarium Limited Edition Advent Calendar 2024 1 Τεμάχιο"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;