Nestle NAN Expert pro Comfort 400gr
88 πόντοι

Nestle NAN Expert pro Comfort 400gr

Γάλα σε Σκόνη για τη Διαιτητική Αγωγή Ήπιων Συμπτωμάτων Δυσκοιλιότητας για Βρέφη Από τη Γέννηση

Κωδικός 039515
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  17,66€
  5.0
1
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(1)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Nestle NAN Expert pro Comfort Γάλα σε Σκόνη για τη Αγωγή Ήπιων Συμπτωμάτων Δυσκοιλιότητας για Βρέφη Από τη Γέννηση 400gr Το NAN® COMFORT είναι τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς, ειδικά σχεδιασμένο για τη διατροφική διαχείριση της ήπιας δυσκοι...  Διαβάστε περισσότερα

17,66€
Κερδίστε 88 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 7613035710788
ΒΑΡΟΣ: 524gr
Δείτε επίσης προϊόντα στις κατηγορίες:
Βρεφικό Γάλα, Γάλατα Βρεφικής Ηλικίας Από 0 έως 6 μηνών

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Nestle NAN Expert pro Comfort Γάλα σε Σκόνη για τη Αγωγή Ήπιων Συμπτωμάτων Δυσκοιλιότητας για Βρέφη Από τη Γέννηση 400gr

Το NAN® COMFORT είναι τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς, ειδικά σχεδιασμένο για τη διατροφική διαχείριση της ήπιας δυσκοιλιότητας σε βρέφη. Είναι κατάλληλο ως η αποκλειστική πηγή διατροφής για βρέφη από τη γέννηση μέχρι τον 6ο μήνα ζωής ενώ μετά τον 6ο μήνα καταναλώνεται σε συνδυασμό με συμπληρωματικές τροφές σύμφωνα με τις συστάσεις του γιατρού. 

Το NAN® COMFORT περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό ενεργών συστατικών που βοηθούν τα συμπτώματα δυσκοιλιότητας.

OPTIPRO HA - Τεχνολογία μερικώς υδρολυμένης πρωτεΐνης που βοηθά στη διαδικασία πέψης.

L. Reuteri - ενεργές καλλιέργειες που ενισχύουν την κινητικότητα του εντέρου και μειώνουν τη συχνότητα της δυσκοιλιότητας.

Διαιτητικές ίνες GOS-FOS - βοηθούν στη συνέπεια των κενώσεων.

Μαγνήσιο - Συμβάλλει στη μαλακότερη υφή των κενώσεων.

Αντενδείξεις: Δεν προορίζεται για χρήση σε περιπτώσεις αλλεργίας (ή υποψίας αλλεργίας) στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος. Επίσης δεν προορίζεται για παρεντερική χρήση.

Σημαντική Υπενθύμιση:
Το μητρικό γάλα είναι η ιδανική τροφή για τα βρέφη και ο μητρικός θηλασμός πρέπει να συνεχίζεται όσο το δυνατόν περισσότερο. Πριν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ένα βρεφικό γάλα, ζητήστε τη συμβουλή του παιδιάτρου σας.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥ
1) Πλύνετε καλά τα χέρια σας προτού ετοιμάσετε το γάλα του παιδιού.
2) Πλύνετε καλά τη φιάλη, την πιπίλα και το πώμα και βεβαιωθείτε ότι δεν έχει παραμείνει υπόλειμμα γάλακτος. 
3) Βράστε τα σκεύη για 5 λεπτά. Αφήστε τα σκεπασμένα μέχρι να τα χρησιμοποιήσετε.
4) Βράστε πόσιμο νερό για 5 λεπτά και αφήστε το να κρυώσει. 
5) Συμβουλευτείτε τις οδηγίες ανασύστασης και ρίξτε την ακριβή ποσότητα χλιαρού νερού στη φιάλη.
6) Χρησιμοποιείστε την μεζούρα που θα βρείτε στο κουτί. Ισιώστε τη σκόνη που υπάρχει στη μεζούρα στην περιμετρική προεξοχή στο εσωτερικό του κουτιού.
7) Συμβουλευτείτε τις οδηγίες ανασύστασης και προσθέστε τον ακριβή αριθμό από κοφτές μεζούρες ανάλογα την ηλικία του παιδιού.
8) Μετά τη χρήση, φυλάξτε τη μεζούρα μέσα στο κουτί. 
9) Σκεπάστε το μπιμπερό και ανακινήστε καλά μέχρι να διαλυθεί πλήρως η σκόνη. 
10) Για να διατηρηθεί ο αριθμός των ενεργών καλλιεργειών L. Reuteri, πρέπει να αφήσετε το βραστό νερό να γίνει χλιαρό, περίπου σε θερμοκρασία σώματος, πριν προσθέσετε τη σκόνη. 


Σημαντική Υπενθύμιση:
Ο καλύτερος τρόπος να ταΐσεις ένα μωρό είναι να το θηλάσεις, αφού το μητρικό γάλα προσφέρει ιδανική ισορροπημένη διατροφή και προστασία εναντίον ασθενειών για το μωρό σου. Προσφέρει επίσης πολλά μη διατροφικά οφέλη όχι μόνο για το μωρό σου αλλά και για εσένα. Συνιστούμε να μιλήσεις με τον παιδίατρο σου όταν αποφασίζεις για τον τρόπο που θα ταΐσεις το μωρό σου. Επαγγελματική καθοδήγηση πρέπει επίσης να αναζητήσεις για την προετοιμασία και τη διατήρηση του μητρικού θηλασμού. Εάν επιλέξεις να θηλάσεις, είναι σημαντικό να έχεις μία υγιή, ισορροπημένη διατροφή.

Το βρεφικό γάλα έχει σκοπό να αντικαταστήσει το μητρικό γάλα όταν οι μητέρες επιλέξουν να μη θηλάσουν ή όταν για κάποιο λόγο δεν μπορούν να το κάνουν. Η απόφαση να μη θηλάσεις, ή να εισάγεις μερική σίτιση με μπιμπερό, θα μειώσει την παραγωγή μητρικού γάλακτος.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιλέξεις να μη θηλάσεις, θυμήσου ότι αυτή η απόφαση μπορεί να είναι δύσκολο να αντιστραφεί. Χρησιμοποιώντας ένα βρεφικό γάλα έχει επιπλέον κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Το βρεφικό γάλα πρέπει πάντα να προετοιμάζεται, να χρησιμοποιείται και να αποθηκεύεται όπως υποδεικνύεται στην ετικέτα, ώστε να αποφευχθούν οι κίνδυνοι στην υγεία του μωρού.

Προειδοποίηση:
Προετοιμάζετε ένα μόνο γεύμα κάθε φορά. Ταΐστε αμέσως το μωρό σας και ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες. Μην κρατάτε την τροφή που περίσσεψε. Κατά τη διάρκεια του γεύματος κρατάτε πάντοτε το βρέφος σε όρθια θέση στην αγκαλιά σας. Έτσι θα αποφύγετε την πιθανότητα πνιγμού. Μόλις το βρέφος μεγαλώσει αρκετά, αντικαταστήστε το μπιμπερό με βρεφικό κύπελλο.
Άβραστο νερό, άβραστα θήλαστρα ή μη σωστή αραίωση μπορούν να έχουν αρνητική επίπτωση στην υγεία του παιδιού. Μη σωστή αποθήκευση, χρήση, προετοιμασία ή διατροφή μπορεί να έχουν ανεπιθύμητες επιπτώσεις στην υγεία του μωρού σας.

Ανασύσταση: 100ml = 13,1g σκόνης + 90 ml νερού
Μία μεζούρα ΝΑΝ Comfort = 4,35g
 

 

 

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗΣ    
  ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΝΑ ΓΕΥΜΑ  
ΗΛΙΚΙΑ ΒΡΕΦΟΥΣ ΝΕΡΟ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΣΕ ml* ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟ ΚΟΦΤΕΣ ΜΕΖΟΥΡΕΣ** NAN Comfort
1η ΚΑΙ 2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ 90 3
3η ΚΑΙ 4η ΕΒΔΟΜΑΔΑ 120 4
2ος ΜΗΝΑΣ 150 5
3ος ΚΑΙ 4ος ΜΗΝΑΣ 180 6
5ος ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ μετά 210 7

* Χρησιμοποιείτε μόνο τη μεζούρα που θα βρείτε μέσα στο κουτί. Περισσότερη ή λιγότερη ποσότητα σκόνης από την ενδεδειγμένη θα οδηγήσει είτε σε αφυδάτωση είτε σε μη σωστή διατροφή. Μην αλλάζετε τις δοσολογίες χωρίς ιατρική συμβουλή.

 
 
Γενικά Χαρακτηριστικά
ΑνάγκηΔυσκοιλιότητα
Βρεφικά Γάλατα0-6 μηνών
ΗλικίαΒρέφος
ΜορφήΣκόνη, Γάλα

Λακτόζη, φυτικά έλαια (ηλιέλαιο υψηλής περιεκτικότητας σε ελαϊκό οξύ, έλαιο καρύδας, κραμβέλαιο χαμηλής περιεκτικότητας σε ερουκικό οξύ, ηλιέλαιο), άμυλο πατάτας, απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, γαλακτο-ολιγοσακχαρίτες (GOS), συμπλήρωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος, κιτρικό κάλιο, γλυκεροφωσφορικό ασβέστιο, ιχθυέλαιο, χλωριούχο μαγνήσιο,φωσφορικό ασβέστιο, διτρυγική χολίνη, χλωριούχο ασβέστιο,  φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες (FOS), έλαιο Mortierella alpina, L-αργινίνη, ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ), χλωριούχο νάτριο, βιταμίνη C,  L-ιστιδίνη, L-τυροσίνη, καλλιέργεια Lactobacillus Reuteri* , ταυρίνη, ινοσιτόλη, θειΐκός σίδηρος, L- καρνιτίνη, θειϊκός ψευδάργυρος, νουκλεοτίδια, Βιταμίνη Ε, νιασίνη, παντοθενικό ασβέστιο, θειϊκός χαλκός, Βιταμίνη Α, θειαμίνη, ριβοβλαβίνη, Βιταμίνη Β6, θειικό μαγγάνιο, ιωδιούχο κάλιο, φολικό οξύ, σεληνικό νάτριο, βιταμίνη Κ, βιταμίνη D, βιοτίνη, βιταμίνη Β12.

Aλλεργιογόνα

Λακτόζη, απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, γαλακτο-ολιγοσακχαρίτες (GOS), συμπλήρωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος, ιχθυέλαιο.

Διατροφικός Πίνακας

     
 
Μέση ανάλυση   Ανά 100ml
     
Ενέργεια 67 kcal
Ενέργεια 281 kj
Λιπαρά εκ των οποίων 3,5 g
Κορεσμένα 0,8 g
Μονοακόρεστα 1,7 mg
Πολυακόρεστα 0,6 mg
Λινελαϊκό οξύ (LA) 509 mg
α-Λινολενικό οξύ (ALA) 44 mg
DHA 17 mg
ARA 17 mg
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ εκ των οποίων 7,5 g
Σάκχαρα 5 g
Λακτόζη 5 g
Εδώδιμες ίνες 0,5 g
FOS 0,04 g
GOS 0,36 g
Πρωτείνες 1,3 g
Αλάτι 0,06 g
     
 
Βιταμίνες & Ανόργανα Συστατικά    
Βιταμίνη Α 65 μg RE
Βιταμίνη D 1,7 μg D
Bιταμίνη Ε 1,4 mg TE
Βιταμίνη Κ 4,6 μg
Βιταμίνη C 10 mg
Θειαμίνη 0,06 mg
Ριβοφλαβίνη 0,06 mg
Νιασίνη 0,46 mg
Bιταμίνη B6 0,03 mg
Φολικό οξύ 22 μg DFE
Βιταμίνη Β12 0,16 μg
Βιοτίνη 1,4 μg
Παντοθενικό οξύ 0,33 mg
Νάτριο 25 mg
Κάλιο 22 mg
Χλώριο 55 mg
Ασβέστιο 46 mg
Φώσφορος 27 mg
Μαγνήσιο 8,4 mg
Σίδηρος 0,69 mg
Ψευδάργυρος 0,65 mg
Χαλκός 0,05 mg
Μαγγάνιο 16 μg
Φθόριο 67 ≤μg
Σελήνιο 3,8 μg
Χρώμιο 6,7 ≤μg
Μολυβδαίνιο 9,4 ≤μg
Ιώδιο 14 μg
Άλλες Θρεπτικές Ουσίες    
 
Άλλες Θρεπτικές Ουσίες    
Ταυρίνη 4,2 mg
L- Καρνιτίνη 2 mg
Χολίνη 23 mg
Ινοσιτόλη 4,7 mg
Νουκλεοτίδια 2 mg
  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Nestle NAN Expert pro Comfort 400gr"

5.0
1 Κριτικές
1
0
0
0
0
πριν από 3 χρόνια
Μαίρη Μ.
Κάνει αυτό που πρέπει
Το συγκεκριμένο γάλα βοήθησε το μωρό μου με το πρόβλημα δυσκοιλιοτητας που αντιμετώπιζε. Επιπλέον διαλύεται πολύ εύκολα.
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;